mercury toxin and sauna therapy

loridori

New member
mercury toxin and sauna therapy

עכשיו אני חזרתי מביקור בארה"ב אצל אחותי שסובלת מדלקת פרקים. לאחרונה היא עברה טיפול בקלינקה ביו- לרפואי בשיווץ. בין היתר מטפלים באנשים עם מחלות כרוניות קשות וילדים עם אוטיזם. מעבר לטיפולים הומיופאטי, אנזימים, ועוד הם משתמשים בטיפול בסאונה שמאוד עוזר לשחרר רעלים בגוף. מחומר שלה מצאתי עדיות לטיפול מוצלח בילדים עם אוטיזם בסאונה. הם גם מתיחסים בחומרה וברצינות רבה לכיוון של הרעלת כספית. האם יש התיחסות לזה פה? ומטפלים בתופעות האוטיזם עם סאונה? יש לי חומר על הקלינקה בשיווץ, אם מזהו רוצה מידע. אפשר ליצור איתי קשר לורה [email protected]

סאונה

הנה שירשור בנושא. תא חמצן פועל על אותם דברים, בפחות סיכון (למשל, אינו בעייתי לנשים הרות), ולדברי ד"ר ברדסטריט, לטווח ארוך יותר.

הסאונה המומלצת

Heavenly Heat - מיוצרת מעץ פופלאר, בלי פינישים רעילים. אם מישהו מעוניין, אני יכולה להשיג קשר ישיר עם נציג החברה (אפשר גם לקנות דרך מפיצים, אבל אז זה יעלה יותר). ייתכן מאוד שזול יותר לקנות מאשר לנסוע לחו"ל. סאונה שיכולה להכיל אדם בוגר וילד עולה כ-3.500$ לפני משלוח. ואגב, יש גם בארה"ב לא מעט קליניקות שמחזיקות סאונה. אפשר למצוא לא מעט דיון על סאונה בקבוצות הדיון הגדולות לאוטיזם בארה"ב כמו ABMD, chelatingkids2 וכו'. תמי

Freed1

New member
קניה קבוצתית של סאונות

לאחרונה התארגנו בקבוצת CK2 על קנייה מרוכזת של סאונות, והם קיבלו הנחה של $ 500 וגם דמי משלוח חינם (בארה"ב). למשלוחים לחו"ל הציעו 250$ הנחה. הסאונות היו מסוג FIR. אני חששתי שמעבר לעלויות הנכבדות יהיו גם מסים כבדים בארץ, וחששתי להתעסק עם זה. נאמר לי שאם אוכיח שזה לשימוש רפואי זה יעזור עם המכס (למרות שמע"מ בכל מקרה יש לשלם). לכן נראה לי שדרך מפיץ זה יותר קל, לפחות מבחינת בירוקרטיה.

לא לרוץ לקנות

אני מבררת לגבי סאונה פה בת"א מחר הם יחזרו אליי עם הפרטים. הם מסכימים שנשתמש בה עם הילדים. עוד טיפה סבלנות...

למעלה