Meow meow

OrdinaryDay

New member
Meow meow../images/Emo3.gif

ובכן, סלחו לי שאני פותחת הודעה חדשה, אך פשוט עלי לשאול כמה דברים שמפריעים לי כבר זמן רב! אז..דבר ראשון, WTF is doth?! מילון מורפיקס לא מוצא פירוש למילה
(זה מהשיר Doth I Protest Too Much) ומה זה- Purgatorying? גם לזה מילון מורפיקס לא מוצא הגדרה.. תודה מראש

infatuation

New member
Purgatorying

מצאתי פירוש במילון הוורד של מיקרוסופט
זה גהנום.. והDOTH הזה לא מצאתי גם באוקספורד, אולי זה רשום כאילו בעיוות, כמו שבמילה abput מורידים את הA אולי זה those?

OrdinaryDay

New member
so..

keep me purgatorying=?! תשמור אותי בגהנום?
יכול להיות שהDOTH זה בעצם משהו כמו "מוחה אני יותר מידי"? שאלתי מישהי והיא אמרה שDOTH זו מילה ישנה ל-עושה. אז עושה מחאה-מוחה. האם זה הגיוני?

מלכוש

New member
כן-

לפי המילון בבילון במחשב doth זה do אז לפי דעתי זה אכן משהו כמו "האם אני מוחה יותר מידי?" מישהו גם אמר לי פעם ש purgatorying = להיטהר משהו שאלאניס רוצה שיעזבו אותה בשלווה , באיזה מקום בו היא יכולה לטהר את עצמה ואמרו לי גם ש- purgatorying זה גם גהינום אז.. לא יודעת.. אף פעם לא חשבתי על השיר הזה יותר מידי..

PURGATORYING זה...

אחושילינג גהנום במחינת שם עצם... אבל אחרי ששאלתי איזה 1000 אנשים דוברי אנגלית משפת אם הם אמרו שהכי הגיוני זה שהיא מתכוונת בסלאנג תשאיר אותי מטוהרת כי בפיורגטורי זה המקום הכי אפל בגהנום שמחטא את האנשים...

sephia

New member
לגבי doth.

באנגלית של ימי הביניים "doth" אכן פירושו "do". ככה דיברו פעם וזאת נקראת גם אנגלית שייקספירית, למי שאי פעם נתקל במחזה של שייקספיר, הכול שם כתוב בשפה כזאת.

למעלה