טיפול אלטרנטיבי
היי עידן, אני כמובן לא שמעתי על המחלה הזאת, אבל כן חושבת שהגעת למקום הנכון, כי הרפואה האלטרנטיבית עובדת בשונה מהרפואה הקונוונציונלית על האדם כמכלול, רואה את כל הבעיות שלו הפיזיות והרגשיות ומנסה להגיע לשורש הבעיה לסיבה שגרמה לחוסר איזון שהתוצאה שלה באה לידי ביטוי רק במחלה. ברפואה הקונוונציונלית מחלה הוא דבר שצריך למנוע אותו. אני לא חושבת כך. מחלה היא תקופה של מעבר, של הזדמנות להשתנות. זהו איתות שמשהו כאן לא בסדר וחייבים לשנות את דרך המחשבה, אורח החיים וכו. זה דורש אומץ. והשאלה האם לאבא שלומי יש את האומץ הזה לעשות עכשיו את השינוי ולא להסתפק בתרופת פלא שתעביר את המחלה רק ממקום למקום. אני עוסקת בקנסיולוגיה חינוכית שמאתרת חסימות אנרגטיות ומנטרלת את המתחים השליליים שנצברו סביבה וגורמת שוב לאיזון. בקנסיולוגיה אנחנו מקלפים שלב אחר שלב את הקליפות עד שמגיעים לשורש הבעיה ונטרול שם מאזן את האדם. אך בקנסיולוגיה את הדרך עושה המטופל. הוא לא פסיבי - עליו מוטלת כל העבודה וזה מאוד תלוי בהתמדה שלו, ברצונו. אני אישית מאוד מאמינה שזוהי הדרך הנכונה, כי היא עובדת דרך שרירי הגוף - שאף פעם לא משקרים. כמובן,שיש כאן אנשים מתחומים שונים שכל אחד תוקף את הבעיה מנקודה שונה וכולנו מכוונים אל האיזון, כך שאני בטוחה שהגעת למקום הנכון, את הבחירה אתה צריך להשאיר לאבא. הטיפול הכי מתאים לו הוא הטיפול שהכי מדבר אליו. ומאחר שאני לא ממש יודעת על איזה כאבים אתה מדבר(אתה לא ממש פרטת את הסימפטומים של המחלה - דבר שהיה יכול לעזור מאוד) אז אתן לך תרגיל שטוב לאיזון כללי. התרגיל נעשה הטוב ביותר בעמידה, אך ניתן לעשותו גם בישיבה. שים יד אחת על הטבור וסובב אותה למשך כל התרגיל על הטבור. ביד השניה כופף שתי אצבעות אחרונות (זרת וקמיצה) ועם שלושת האצבעות הנותרות עשה עיסוי ימינה ושמאלה מתחת לעצם הבריח (העצם שמחברת את קנה הנשימה עם השכמות) עשה זאת כמה פעמים שנוח לך ולאחר מכן עסה עם אותה היד מתחת לשפה התחתונה, אחר כך מעל השפה העליונה ואחר כך בעצם הזנב (תחילת עמוד השדרה). לאחר שעברת על 4 מקומות אלו החלף ידיים ועשה את אותו הדבר ביד השנייה. עדיף לעשות תרגיל זה בעיניים עצומות. זהו תרגיל מאוד מרגיע. מקווה שהצלחתי להעביר אותו כאן כך שתוכל ליישם אותו. דבר נוסף שניתן לעשות הוא לאמר משפטים חיוביים כמו: אני מרגיש היום מצויין. וגם כאשר יש כאב, הכאב עם הזמן יעבור אם אבא יתמיד במשפט זה. בכלל את כל המשפטים השליליים - הוא צריך להוציא מהלקסיקון שלו. בטוחה שתמצאו את הדרך המתאימה לאבא ביותר ומקווה להחלמתו המהירה, מאיה