Men at work

נפילה חופשית

MEN AT WORK הם להקה אוסטרלית שניגנה מוזיקת פופ/גל חדש ופעלה בעיקר בשנות השמונים של המאה העשרים. כל קשר בינה לבין גדולי האומה (אומת הרוק, כמובן) המדוסקסים בפורום זה מקרי בהחלט עד לא קיים בהחלט! דווקא הם היטיבו לתאר את רמתם ביחס לאגדות הרוק האמיתיות בשם להיטם הגדול ביותר - DOWN UNDER. בברכת - שאשב ואכתוב משהו גם על מוזיקה אמיתית??? הולדן.

Grimble Grumble

New member
סוף עונת האפרסקים

מנצל שרשור זה (למעשה את העובדה שהולדן הראה סימני חיים) בשביל להודות להולדן... ביום ראשון האחרון, בערך שעה אחרי שהגעתי לבסיס יצאתי לאפטר עד שני בערב (למטרת כדורגל כמובן... הפסדנו) בכל מקרה, הגעתי לתחנת רכבת בנימינה ב13:00, כשהמשחק מתחיל רק ב21:00, לכן החלטתי במקום לנסוע לחיפה ולחכות 8 שעות, לנסוע דווקא דרומה (מממ...) ולהסתובב קצת בעזריאלי בלי מטרה... שכחתי שאסור לי להגיע לאיזור עם חנויות דיסקים כשיש לי בארנק כסף... בכל מקרה, החלטתי לקנות 2 דיסקים בטאוור, ואחרי התלבטויות ארוכות החלטתי בסוף לקנות את: Eat A Peach של האלה מהאופנוע ואת One More From The Road של האלה מהמטוס אחרי מספר רב של שמיעות במהלך השבוע האחרון (חתמתי על מערכת באפסנאות רק בשביל זה אגב...) אני חייב להודות להולדן על 2 הביקורות שלו על אלבומים אלה

Eat A Peach

מהמוצדקים שבאלבומי הרוק בהיסטוריה. והולדן, אנחנו נורא שמחים שחזרת, אולי באמת תחזור לכתוב על מוסיקה?

יצאת פראייר...

צוחקים איתך, תרגע. בפחות מ-200 ש"ח קנית תהילת עולם ואת כל (טוב, כמעט כל, נשארו לך עוד איזה מאתיים תקליטים להשלים) מה שצריך לדעת על הרוק הדרומי. בברכת - כל המציל נפש אחת בישראל - מוטב היה לו שיציל נפש אחת של רוקיסט דרומי, אבל ניחא הולדן

למעלה