Men and Women jokes

SupermanZW

Well-known member
Men and Women jokes

Marriage (Part I) Typical macho man married typical good-looking lady and after the wedding, he laid down the following rules: "I'll be home when I want, if I want and at what time I want-and I don't expect any hassle from you. I expect a great dinner to be on the table unless I tell you that I won't be home for dinner. I'll go hunting, fishing, boozing and card-playing when I want with my old buddies and don't you give me a hard time about it. Those are my rules. Any comments?" His new bride said, "No, that's fine with me. Just understand that there will be sex here at seven o'clock every night... whether you're here or not." ( SHE'S GOOD!) Marriage (Part II) Husband and wife had a bitter quarrel on the day of their 40th wedding anniversary! The husband yells, "When you die, I'm getting you a headstone that reads, 'Here Lies My Wife - Cold As Ever.' "Yeah?" she replies. "When you die, I'm getting you a headstone that reads, "Here Lies My Husband Stiff At Last.'" (HE ASKED FOR IT!) Marriage (Part III) Husband (a doctor) and his wife are having a fight at the breakfast table. Husband gets up in a rage and says, "And you are no good in bed either," and storms out of the house. After sometime he realizes he was nasty and decides to make amends and rings her up. She comes to the phone after many rings, and the irritated husband says, "what took you so long to answer the phone?" She says, "I was in bed." "In bed this early, doing what?" "Getting a second opinion!" (YEP, HE HAD THAT COMING, TOO!) Marriage (Part IV) A man has six children and is very proud of his achievement. He is so proud of himself, that he starts calling his wife," Mother of Six" in spite of her objections. One night, they go to a party. The man decides that it's time to go home and wants to find out if his wife is ready to leave as well. He shouts at the top of his voice, "Shall we go home 'Mother of six?" His wife, irritated by her husband's lack of discretion shouts right back, "Anytime you're ready, Father of Four." (RIGHT ON, LADY!) God may have created man before woman but there is always a rough draft before the masterpiece.​

CoF loveR

New member
חיחיחיחיחיחי!!!../images/Emo6.gif

אהבתי!!!!!!!

the freaky girl

New member
כן, אני תמיד שמחה לעזור!../images/Emo24.gif

אני אתרגם לך את הראשון והאחרון, הכי נחמדים..
התרגום תהיה בתגובה להודעה הזו.. :]

the freaky girl

New member
הראשון..

מאצ'ו טיפוסי התחתן עם בחורה נאה טיפוסית ואחרי החתונה הוא אמר את החוקים הבאים: "אני אהיה בבית מתי שארצה, אם אני ארצה ובאיזו שעה שאני ארצה, ואל תצפי למחאה מצידך. אני מצפה לארוחה טובה על השולחן אלא אם כן אני אגיד לך שאני לא אהיה בבית לארוחת ערב. אני אלך לצוד, לדוג, להסתובב ולשחק קלפים מתי שארצה עם החברים הותיקים ואת אל תתני לי חיים קשים על זה. אלה החוקים, יש איזו תגובה?" אשתו הטרייה עונה: "לא, זה בסדר מבחינתי. רק שתבין שיהיה פה סקס בשעה שבע על ערב.. לא משנה אם אתה פה או לא." זה הראשון, שתרגמתי בתרגום חופשי.. אני אתרגם גם את האחרון כשאני אחזור או מחר, כי עכשיו אני צריכה ללכת להתקלח ולסוע לחברים... תהני בינתיים..

the freaky girl

New member
האחרון, ואני ממש ממהרת..

לאיש יש שש ילדים והוא מאד גאה בהישג שלו. הוא כל כך גאה בעצמו כך שהוא התחיל לקרוא לאשתו "אימא של 6 ", למרות ההתנגדות שלה. ערב אחד, הם הלכו למסיבה. האיש החליט שהגיע הזמן ללכת הבייתה והוא רוצה למצוא את אשתו אם היא מוכנה לעזוב גם. הוא צועק בקולו הגדול: "שנלך הבייתה, "אימא של 6"? " אשתו, הופרעה על ידי התואר שלה בפי בעלה, מחזירה לו: "כל זמן שאתה מוכן, "אבא של 4"... הנה
ועכשיו אני ממש רצה.. כבר במדרגות..

../images/Emo20.gifנצל"ש../images/Emo20.gif

אוף כואב לי הבטן ובא לי להקיא
ואף אחד לא פה בשביל להרגיע אותי
כי הרוב צריכים לקום וללכת לבית הספר,או לעבודה,או לצבא עוד שעה שעתיים!! טוב אני פורשת לישון
...(לא שמישהו פה וראוה את זה אבל שיהיה..) אז שיהיה לי לילה טוב!! ולכם בוקר נהדר ומקסים!!
בצלחה בבית הספר,עבודה או צבא
ולמי שיש מבחנים המון הצלחה ומבחן קל
ותביאו ציונים טובים הביתה !!אם לא דודה סוניה תיתן לכם מכות
חחח סתאםםםםםםםםםםםםםםם!
אז פרשתי לישון לפני שאני באמת יקיא פה בעעעעעעעע
אז נתראה עוד 8 שעות בערך פלוס מינוס נכון??? נכון!
אז................................... אני אוהבת אותכם!!!!
זהו הלכתי..אני מחוץ לדלת כבר חח

הא ואני חייבת לציין

הכאב בטן וזה שאני רוצה להקיא לא בגלל משתחשבו בטח .. לא אתם לא תהפכו להיות דודים ואני לא בהריון ,חבל הייתם יכולים להיות דודים מקסימים
אז פשוט רציתי למנוע מחשבות לא נכונות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הו עכשיו אני באמת בחלום העשירי ..
לאב יו..

the freaky girl

New member
../images/Emo13.gif

למה את חושבת ישר שזה מה שנחשוב? באמת, יש בנינו מקוריים.. בעיות גזים אההמ.. מעיים.. אההמ.. הרבה סיבות..

AeroSlash

New member
דווקא אותי שואלים...

"את במחזור? לתת לך כדור נגד כאבי מחזור??" פאק, איזה טמטום, למה כל בחורה שטוענת שכואבת לה הבטן ישר כאילו יש עליה סטיקר שכותב עליו "תתרחקו, אני במחזור ואני עצבנית" סטיגמות

למעלה