MEM@SAS, game 2, 4am

וואו סטרן ממש לא רוצה את הספרס בגמר

ברבע הרביעי לא הבנתי מה קרה שפתאום יש טריליון שריקות לממפיס ואפס שריקות לספרס... אבל אז שהם החליטו שהעבירה של ג'ינובלי היא פלייגרנט - איזו החלטה מכריעה חצי דקה לסיום בהפרש 4!!!! - הבנתי שהיו הוראות להתנקש בספרס.

למזלם היה את טימי שפשוט התעלה בהארכה.. אבל מי שעשה את המשחק עצמו זה טוני פארקר, מדהים. אין לי מושג איך ממפיס חזרו (חוץ מכמובן שיפוט חולה ממש ברבע האחרון), אבל לספרס הגיע לנצח בענק.
 
איך ששורקים פלייגרנט בעונה-שתיים האחרונות כן

איך שהיה פעם בפלייאוף? ממש לא. לדעתי זה לא צריך להיות פלייגרנט.

יותר מזה, רק על הפלופ העצום של טוני אלן (שרואים בבירור איך נחת נחיתת חתול כמו נינג'ה - סחטיין עליו ד"א - ואז אחרי 2 שניות קולט שיש פוטנציאל פלייגרנט ומתחיל להסתובב ולהחזיק את הראש (!!!) כאילו נחת ישר על המצח), שכבר בשידור ג'ף ואן גנדי שם לב אליו - רק על זה לא הגיע לו פלייגרנט.

אשכרה עשה שם תיאטרון כמו בכדורגל, רק היה חסר שיבוא מישהו עם הספריי ויתיז עליו. ועוד הגריזליז הלכו על הסיסמה - we don't bluff!!! חה!

לדעתי זה משהו שנוי במחלוקת, ההחלטה עצמה הייתה בקנה אחד עם החלטות דומות, לא היה פה שוד או שערורייה (כמו ה3 עבירות על דאנקן ב30 שניות, כולל פאקינג חסימה נעה באמצע שהורידו לו את המכנס), אבל לדעתי אם כבר הם הלכו לראות שידור חוזר אז היו צריכים לבטל את הפלייגרנט, ממש לא כיוון לפצוע אותו אלא פאול קשה של פלייאוף.
 
סיקור של הפלופ ביאהו ספורטס

http://sports.yahoo.com/blogs/nba-b...ke-manu-ginobili-flagrant-foul-063255646.html


התגובה של טימי: "טוני פשוט רצה למכור לשופטים את הפאול"
https://twitter.com/blazersedge/status/337065690806755328


דגש: עדיין אפשר להגיד שהיה פלייגרנט בעצם זה שהוא תפס שחקן באוויר... אבל בעיני איך שהוא תפס את עצמו חצי דקה והתגלגל על הרצפה והחזיק את הראש, שרואים בבירור בריפליי שהראש שלו אפילו לא נישק את הפרקט... פאתט.

ראיתי גם שאתה לא אוהב את ג'ינובולי, אני חושב שהמהלך הזה לבד מפה ועד סוף הסדרה סותם לאוהדי ממפיס כל טענה על פלופ עתידי שלו בסדרה, שיהיה מגומד לפלופ-משנה-משחק הזה.
 
ואם אני ממשיך להגיב לעצמי - בוא לא נשכח

את הרגל שאותו טוני אלן (בחיי, שחקן כוכב אה?) שם לטוני פארקר - שם לא הייתה טעות ולא היה כלום, והוא קלט את מה שהולך ושוב עשה הצגה של "אופסי דופסי זה היה בטעות" ועזר לפארקר לקום בחיוך... כדי להוריד את הפאול מפלייגרנט לרגיל.

בריפליי ראו איך פרקר הסתבסב סביבו והוא פשוט שלח רגל כדי להשטיח אותו, מהלך מסוכן לא פחות בעיני. לא יצא לי לראות אותו הרבה, אבל אם על זה שהוא כזה שחקן מלוכלך הוא קיבל את כל הקרדיט שלו כמגן גדול, שלא יתפלא למה הוא לא נבחר לשחקן ההגנה אף פעם...
 
למעלה