meizu miniplayer חדש- הצילו!

1אילת2

New member
meizu miniplayer חדש- הצילו!

טענתי 6 שעות. לאחר שניתקתי מהמחשב וחיברתי שוב- הוא שוב טוען מחדש. למה? אני לא מצליחה בכלל להדליק את הדבר הזה. הדבר היחיד שאפשר לראות עליו זה "המכשיר בטעינה" עם ציור של סוללה. המחשב לא מזהה אותו. כאילו שום מתקן חיצוני לא מחובר אליו. תודה מראש על עזרתכם.

tweeg

New member
תגובה

א.הוא חדש? ב.יש מצב שהוא על הולד? ג.מה קורה שאת מנסה להדליק? ד.תנסי כניסות usb שנמצאות באחורה של המחשב ה.תנסי את פתרון הוודו מהטאגלינס ו.תנסי על מחשב אחר

1אילת2

New member
הסתדרתי. (ניתקתי את הMP מהמחשב כדי להדליקו)

ועוד שאלות לבעלי המיזו. התוכנה שמתקבלת עם הנגן לא יודעת את העבודה. הורדתי את התוכנה SUPER מהאתר של BUG ואין לי מושג מה עושים איתה. מי יושיע? תודה.

tweeg

New member
תגובה

א.אני לא יודע אם היא תעבוד גוררים את הקובץ שאת רוצה לתוך התוכנה עכבר ימני-חפשי משהו על מיקום הקבצים לאחר המרה קונטיינר-פינה שמאלית למעלה,בהתאם לתמיכה של הנגן פורמט-טיפה ימינה,בהתאם לתמיכה משם למטה זה הגדרות ואז לוחצים על המר-הכפתור ממוקם מאוד למטה,עד גבול הלא נראה לגרור את התוכנה כמה שיותר למעלה,ואם לא לנסות לעבור לרזולוציית מסך גבוה יותר הגדרות: Output container – avi Output video codec – MPEG-4 Output audio codec - Mp3 Ffmpeg Video scale size – 320:240 Aspect – 4:3 Frame/sec - 15 Bitrate kbps - 432 Sampling freq - 44100 Channels - 2 Bitrate kbps - 128 אחרי שאתה לוחץ על האייקון כדי להיכנס לתוכנה תופיע לך הודעה שכתוב בה שהוא מחפש את הגרסה הכי חדשה של התוכנה, חכה שהוא יגיד Download now ואז תעשה את זה. כי אני פתאום נזכרתי שמה שהם שמו בבאג זה לא הגרסה הכי חדשה ולכן זה לא יעבוד לך. http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=223678

למעלה