MEIJIN KAI

Dr Guy Mor

New member
MEIJIN KAI

בהמשך לדיונים שנערכו בפורום זה לגבי המיג'ין קאי להלן הפרטים המדוייקים: מיג'ין קאי הינה אמנות לחימה מודרנית אשר פועלת בכל טווחי הלחימה ומושתתת על עקרונות מדעיים למידע נוסף ניתן להיכנס ל: www.octagoncenter.com לגבי ההשמצות על כמות הפציעות במועדון בראשון לציון אני חייב לציין "לא דובים ולא יער", הפציעה היחידה שארעה במועדון בראשון לציון הייתה של בחור ששבר שתי אצבעות ברגל כתוצאה מביצוע לא נכון של סיבוב, ולא כתוצאה ממגע עם בן זוג. אני מבקש מכל "הנשמות הטהורות" לבדוק את המידע שהם מפיצים בפורום עם יודעי דבר ולא להסתמך על כל עורבה פרח. בתודה, ד"ר גיא מור

שלום דר. מור

קודם כל תודה על התגובה, וטוב לראות פרצופים חדשים בפורום. תוכל לספר קצת יותר למה אתה מתכוון ב"מושתת על עקרונות מדעיים"? סיקרנת אותי. בכבוד רב האפור

Dr Guy Mor

New member
MEIJIN KAI

חלק מאמנויות הלחימה מבוססות על מסורת ולא על עקרונות אימון מדעיים, לדוגמא שימוש במותן בקראטה מסורתי נוגד בחלק מהמקרים עקרונות ביומכניים, אם מטרת ביצוע התרגיל הינה להשיג את מירב הכוח והמהירות יש לדאוג שתנועת המותן והרגל ילוו את האגרוף (לדוגמא) ולא יסתרו אותו. אף על פי כן, במידה והפרמטרים לביצוע התרגיל אינם אלו שצויינו לעייל, ניתן למצוא הצדקה והיגיון גם בביצוע טכניקות הסותרות עקרונות מדעיים. בברכה, ד"ר גיא מור

Raffael

New member
תוכל לתת דוגמה לטכניקה בה, למשל,

תנועת המותן "סותרת" את תנועת האגרוף. בקארטה או באמנות אחרת. תודה

מה הכוונה ב"כישורי חיים" ?

האתר יפה ומושקע וכל הכבוד. אבל כמו בהרבה אתרים של אומניות לחימה, אני מוצא את עצמי לא מבין את בסיס השיטה(שזה די הגיוני) דבר שהופך את האתר ללא נגיש מבחינת ההבנה הפשוטה של המוצר. כלומר צריך במקרה דנן להחליט אם האתר מיועד למתאמנים בשיטה, או שהוא עם הפנים החוצה לגולשים מזדמנים ואורחים שלא מכירים את השיטה, ואז הוא צריך להיות יותר בהיר מבחינת מהי השיטה(למה זה דומה? ממה נובע וכו').

למעלה