Mei-oh mo no Ai, Ginga no Ki.

Haruka

New member
Mei-oh mo no Ai, Ginga no Ki.../images/Emo104.gif

Mei-oh mo no Ai. Ginga no Ki. Today we will fight, Burning up our souls, in a battle fire. Today the hope will beat in pain in our hearts. It will may be hurt, But don`t be afraid. Keep dreaming, Keep survive. And tomorrow, We will all wake up, To a brand new world

Digi Lista

New member
הכותרת והשורות הראשונות הן ביפנית?

כי אני לא מכירה את המילים Mei-oh mo no Ai. Ginga no Ki(אם כי יכול להיות שסתם אין לי אוצר מילים רחב)... בכול אופן החלק באנגלית יפה,אפשר להכניס למאמרים?(אני מרגישה מזה אינפנטילית לשאול את זה כול פעם מחדש...אבל אני מחויבת...)... את הקובץ וורד אני אקרא כשהראש שלי יפסיק לכאוב(ומתי זה בדיוק יקרה...?
)

אלונה X

New member
איזו מגילה... ממש סיפור ארוך...

שמישהו ירה בי! איך יש לך כל כך הרבה סבלנות???

Haruka

New member
כמובן, ליסטה סאן.../images/Emo104.gif

הסאגה השנייה בדרך.

ארוך מדי. אני אקרא קצת כל פעם

אבל אני עדיין מזכייר לך, ליסטה: תכניסי את זה למאמרים כפרק-פרק, כדי שאני אוכל לקרוא.

והבנתי חלק מהמשפטים ביפנית:

מדובר שם על אהבה, על הגלקסיה ועל הנפש או משהו כזה. בקיצור, יכולת פשוט לכתוב "בלה בלה בלה אהבה בלה בלה גלקסיה בלה בלה בלה" וזה היה נראה לי אותו דבר. אפשר פירוש?

Haruka

New member
תירגום-../images/Emo104.gif

"אהבתו של שליט האופל. רוח הגלקסיה" "The Darkness Ruler's love. Galaxy's spirit (שם מוזר, אני יודעת...)

אז...

Mei-oh זה שליט? ו-mo זה אופל? ובאמת הייתי צריך לדעת שגינגה נו קי זאת רוח הגלקסיה, הרי גינגה=גלקסיה, נו=של וקי=רוח.

Haruka

New member
למה נראה לי שזה עומד...../images/Emo104.gif

להפוך לשירשור יפנית??? Meioh-שליט האופל. Mo- ה"א הידיעה.

Digi Lista

New member
לא בהכרח...

אבל כשכותבים נורא יפה וחלק לא מבינים למרות שהם רוצים נורא...

Digi Lista

New member
זה יכול קצת להועיל לאלה שלא יודעים

יפנית.. כמוני
...(מה לעשות?זאת האמת)

למעלה