meh

Morphia

New member
meh

טוב נו... מכיוון שאני הבנאדם האחרון שיש לו כוח לשמור טינה, וחוצמזה, כי שמעתי שנהניתם לכם, נסכם שכל הצדדים ישכחו כל מיני דברים ואפשר יהיה לשמור על מערכת יחסים תקינה (אונס, יאוי, שונן איי, אינססט- על מה אני מדברת כשאני אומרת תקין? O_ם) טוב? (רק אם תוכלו לעשות לי בבקשה את הג'סטה הקטנה ולא להשאיר אותי בחוץ פעם הבאה שאתם מחליטים על לייב אקשן, זה יהיה נחמד) מעבר לזה... AYA KUN לשלטון!!!! אהם... סליחה >.>;;;

Bakura

New member
אני לא מכירה אותך 0.0

אז שלום ^O^ ומה לא תקין ביאוי? >_>~ ואיה מוויס קרוז? *-* ולמה טינה?

sasuke girl

New member
fuck off

אף אחד לא השאיר אותך בחוץ!! בכל הודעה בשירשור שבו דיברנו על זה כתבנו לך שאנחנו רוצות שתבואי,ושתבואי...את החלטת שאת לא באה כי לא יכלת להיות סאסקה. אף אחד לא השאיר אותך בחוץ..את רצית להצתרף באמצע הלייב ולהיות סאסקה. אנחנו באמת מצטערות אבל כבר היה סאסקה בתסריט(למרות שישבנו לילה שלם וניסנו לחשוב איך לשלב שני סאסקה-ללא הצלחה). את הגשת בקשה להיות סאסקה שכבר אירגנו את פגישת המשך הלייב ( שזו הפגישה השניה) שלנו. בעיקרון את עדיין כועסת כי לא יכלת להיות סאסקה,וזה ילדותי שאת כל הזמן כותבת רמיזות לזה שאני וענת מרושעות ושלא נתנו לך להיות בלייב. שוב פעם אנחנו כל הודעה ביקשנו ממך להגיע..לא סתם. כי באמת באמת רצינו שתבואי. וטינה? איזו טינה? על זה שרצית להצתרף באמצע ולהיות דמות שכבר יש לה שחקן? לא הזוי קצת? הייתי חושבת פעמיים לפני שהייתי מעלה את הכתום חסר הפואנטה הזה. כן נהננו..והיינו בטח נהנים יותר אם היית באה. ושוב! לא הייתה לנו שום כוונה לפגוע בך! ובאמת רצינו שתבואי! אוהבת את כולכם! אני חן וענת מתחילים ממש בקרוב את העריכה של הלייב!!!

ashkeloni

New member
../images/Emo4.gif

לדעתי זה לא היה כל כך נורא לשים 2 סאסקה בתסריט, אבל זאת הייתה החלטה שלכן. תיזהרי עם צורת הכתיבה (אהמ, הכותרת X: ) בהודעות הבאות

oracle

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo31.gif כמה אטומה את יכולה להיות?

Hotaru

New member
את צודקת ב100%

היא חייבת להפסיק להיות ילדותית ולזרוק רמזים כל הזמן. אתן באמת הזמנתן אותה בכל הודעה! וזה עבר ואין טעם לחזור על זה. הויכוח כבר היה.

SasuNaru

New member
היא באמת שומרת טינה על כל דבר!

למה מעלה את הנושא שוב? הוא נגמר. ותפסיקי להאשים את כולם שהם העיפו אותך מהלייב,כי הם כל הזמן הזמינו אותך. את באמת קצת ילדותית. איצ'יגו כוסון שלי תעשה לי ג'ייל חוחובה!!!!!

Morphia

New member
לידיעתך

לא החלטתי שלא לבוא בגלל העניין עם הסאסקה, אלא מכיוון שבאמת היה לי משהו חשוב שלא יכולתי להתעלם ממנו (שיעור פסיכומטרי אם את חייבת לדעת) כמו שאמרתי, אני כבר לא נכנסת יותר לוויכוח, הדבר היחידי שביקשתי הוא שפעם ה-באה- שאתם מתכננים לייב אקשן שלא תשכחו שגם אני קיימת, ולא נראה לי שזאת בקשה מוגזמת בכלל. אני גם לא חושבת שאתן מרושעות, ואם נראה לכם שזה מה שאני חושבת אז תסלחו לי, זאת לא הייתה הכוונה, אני יודעת שרציתם שאני אבוא. אבל תקשיבי, צורת הכתיבה שלך ממש, אבל ממש פוגעת גם אם את לא שמה לב לזה, וגם אם את לא מתכוונת לזה. לפני שאת מבטלת את כל מה שאני אומרת, תנסי להסתכל על הדברים שאני אומרת, כי אני ממש לא רוצה לריב עם אף אחד ולא מנסה לפתוח את הוויכוח הזה מחדש. וד"א, לפני שאתן קוראות לי ילדותית תספרו עד 10 ואז אל, כי זה ממש חסר טקט -.-;; בכל מקרה, תעזבו את השירשור הזה, יש שרשורים הרבה יותר מעניינים פה...

קמגארו

New member
האמת אני חושבת.....!!!!!

שכל העניין יצא מפרופורציה ! אני באמת לא רוצה להיות חלק מהריב או להמשיך עם השרשור אבל כל הנושא הזה כואב לי. כי קשה שבמקום שהוא טוב אנשים עצובים ופגועים. ליאת קון אולי את לא מרגישה את זה אבל ההודעות נשמעות (נקראות
) מאוד אגרסיביות ופוגעות, אני ממש מבינה למה מאיה פגועה ומזדהה איתה. אני חושבת שהיה אפשר לתכנן את הלייב אחרת בצורה שכולם היו נהנים ! אז תחשבו על זה תינוקי, שומר טינה ? אני מרגישה שהתינוקיות מגיעה גם מהצד שלך. ואני נעלבתי מלראות פאק אוף ככותרת!!!!! אז לסיכום אני שמחה שמאיה חזרה ושכל העניין מסתדר ושהסרט יצא טוב ! מקווה שלא יהיו עוד ריבים ואי נעימויות ושיהיה רק הרים של שוקולד ואהבה (וגם נג'י בשבלי ובשביל חן..... ) הכתבה ממש לא רוצה לפגוע באף אחד! ........ אז בואו נהיה חברים!

SasuNaru

New member
אממ..

אבל לא יכלנו לשנות ): זה קשה ועהרבה עבודה ולא הצלחנו

JeeChan

New member
אממ אממ, למרות שאנחנו לא מכירים

אני בעצמי הצטרפתי כמה ימים לפני הקוספליי, רק בגלל שקראתי בפורום על הקוספליי ושמתי לב שההודעה הייתה שם כמה שבועות, שהם דיברו על תאריכים ומקום, ושירלי פתחה שרשור שלם לגבי איך להגיע אליה. אני זוכר שאת היית סאסקה בכנס ^^ היית ממש טובה D: התחפושת יצאה ממש טוב. קצת קשה לי להבין מה הכוונה בלהשאיר אותך בחוץ, יכלת לראות הרבה פעמים שרשום שם לגבי הקוספליי. בכל מקרה גומנה שלא באת, הייתי שמח להכיר אותך ולא נורא יהיו עוד הזדמנויות, זה שהפעם היה קוספליי ולא באת, לא אומר שלא יהיו עוד קוספליי ובפעמים הבאות תבואי.

למעלה