Med -Red -rally

easy swissa

New member
Med -Red -rally

המשט הראשון מסוגו יוצא לדרך, הקמת הועדה המארגנת נמצאת בעיצומה תאומים והכנות כבר באויר, מערך שיווק בינ"ל מתבשל ים סוף - חויה מעולם אחר Always remember, a bad day at sea is better than a good day in the offce

דאויד

New member
WOW

מקווה שאכן יתממש. בד"כ מיזמי ספורט הנושאים את הרעיון של "שלום" וכוללים פעילות אזורית אינם זוכים להתממש
. מצפה בכליון עיניים...

easy swissa

New member
med-red-rally

לא יודע בקשר לשלום... אבל ה-med-red-rally תופס תאוצה, אנו זוכים לשיתוף פעולה מלא מכל הגורמים ויש כאלו די הרבה, אחת המטרות היא להפוך את המשט לאירוע בינ"ל. כל אחד ירצה להשתתף בחווית השיט המסעירה, הפלגה בים אחר, נופים עוצרי נשימה מדבר וים כחול עמוק... לא צריך לקחת חופש ארוך מהעבודה, שבוע הפלגה מקסימום ואתה עוגן באילת, עם כל היתרונות שיש לאילת להציע, שעה טיסה ואתה חזרה במשרד. תהיה לך יאכטה באילת לשבועים שלושה, משפחה, חברים, מה רע? המשט מתוכנן לתאריך בו משטר הרוחות די נוח הן בהלוך ובעיקר בחזור, ולשמחתינו זה יוצא בדיוק בתקופה שבה אצלנו, ים תיכון זה לא ממש מציאה. אנו מתכננים את המשט באופן כזה שיבטיח את בטיחות ההפלגה למקסימום האפשרי, נעבור יחד תהליך של הכנת השייטים, הצוותים וכלי השייט להפלגה בים סוף, נחלק את המשט לפלוטילות לכל פלוטילה ימונה מפקד ונווט מנוסה בים סוף. סך הכל מה אנחנו רוצים, קצת ים רוח ושמש. ים סוף -חוויה מעולם אחר לפרטים נוספים: מנהלי הפרוייקט - איזי סויסה, איתן פרידלנדר

zina71955

New member
למרות שאני סיימתי כבר מזמן את

תקופת התרחבות הנחיריים לתחרויות (אלא אם נותנים לי מקדמה של 5 שעות) הרעיון הזה נראה לי מעניין. האם הסירה כמו שלי, LOA 9.95 יש מקום? ואם כן מה שאר הפרטים, רישום, עלויות וכו'? . הסירה שלי בתור סוסה בלגית מצויינת, Racer היא לא.

easy swissa

New member
בהחלט יהיה מקום

ההרשמה עדיין לא החלה, אך נשמור לך מקום בצמרת! כבר התעניינו הרבה שייטים אני משוכנע שיצטרפו עשרות ספינות, אין שום בעיה לספינה מסוג כמו שלך. בקרוב נפרסם את כל הפרטים בצורה מסודרת עדיין עובדים על זה. איזי

למעלה