Me muero de amor כנסו כולם!

papio

New member
Me muero de amor כנסו כולם!

אתמול הייתי באוטבוס בדרך לבית הספר שלי פתאום נשמע מן הרדיו את השיר ממאורו של נטליה אבל מי שר ? מעיין שקד , אחרי הביצוע השדר אמר ביצוע יפה ממש יותר טוב מהבובה שלא יודעת לשיר . מה מי אתה שתגיד את זהה
עוד שניה שברתי לנהג את הרדיו(מסכן מה הוא אשם) בקיצור אתם באמת חושבים שהיא שרה את זה יותר יפה מנטליה כי אני לא ! נ.ב בקרוב אני ירשום לכם את מה שרציתי להגיד בקשר ליאיר דורי והצלחתה של נטליה בארץ אני פשוט מנסח עכשיו את המכתב אז שבת שלום לכולם !

היי../images/Emo46.gifגרררררר../images/Emo60.gif

איזה שדרן דפוק בטירוף... יא אללה איזה מושתן
גררררר אין לי מה להגיד מרוב שאני מעוצבנת על זה
איזה אידיוט
סך הכל מעיין שקד (שאותה בכלל אני מתעבת) השתתפה בכוכב נולד.. זה אומר שהיא שרה את זה יותר יפה מנטי
כל כך לא
איזה אידיוט חירש

REBELDE 16

New member
ותאמת למרות שיש למעיין קול יפה.....

היא ממש עצבנה אותי בכוכב נולד..שצביקה הדר כל הזמן אמר לה..נטליה אוריירו הישראלית קבלו אותה וכו'.... אז היא תמיד היתה מתעצבנת..היא היתה אומרת די עם הנטליה הזאת..כאילו תפסיק להגיד לי את זה....יאללללללללללה!

REBELDE 16

New member
צודק במיליון אחוז.....

גם אני חושבת שנטי שרה הרבה יותר טוב..כי תמיד הזמר הוא זה ששר הכי טוב במקור..... אבל תראה גם מעין שקד שרה יפה.....יש לה קול מהמם באמת.... מצמרר כזה....אני מאוד אוהבת את הקול שלה...! אבל אם הייתי שומעת אותה ואת נטי בטוח שהייתי אומרת שנטי...שרה הרבה יותר טוב!

Tustusit

New member
../images/Emo42.gif אממ.. הוא התכוון ההפך..

שהביצוע של מעיין שקד יותר טוב משל נטליה... בעע חירש.. חח

חוצפהההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אבל אנשים...מעיין לא אשמה בזה..אני גם לא הכי חיבבתי אותי...אבל תמיד הודתי שהיא שרה יפה..אבל אחרי שפגשתי אותה לפניי ההופעה...כאילו ראיתי אותה בחוץ ואמרתי לה: ראיתי אותך בנטליה....והיא חייכה ובהופעה היא הייתה ממש מתוקה וסה"כ היא ממש חמודה... אז אל תרדו עלייה

niravital

New member
על טעם ועל ריח אין להתווכח... ../images/Emo4.gif

ואם הנהג מעדיף את השירה של מעיין שקד... שייחנק
חוצמזה, אין לי שום דבר נגד מעיין שקד, היא שרה את השיר הזה ממש יפה, למרות שאני מעדיף את נטליה כמובן

niravital

New member
מה נהג../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

הנהג לא אשם, עימו הסליחה... שייחנק השדר

5 שרוני

New member
שוק..../images/Emo2.gif

איזה חוצפה באיזה זכות הוא מביע את הדיעה שלו..ולהגיד שמעיין שקד שרה יותר טוב מנטי שלנו?!?!?!? זה ממש לא ככה היא לא מגיעה לציפורניים של נטי..יאוו איך אני מתעצבנת שאני רואנ שמדברים לא יפה על נטי זה מעלה לי את כל העצביםםםםםםם אבל מה שחשוב זה שאנחנו יודעים שזה ממש אבל ממש לא נכון..וזה הכי חשוב..!!!

למעלה