me is saying goodbye.. .again!!!

Nushi G

New member
me is saying goodbye.. .again!!!

טוב חבר'ס, החל ממחר נוכחותי בפורום תהיה דלילה ביותר. וזה למה? צה"ל זה למה! בכל אופן, תודה לכל מי שפירסם את התקציר של הפרק (גל, תר...).
סוזי ותר- מקווה שהכנפיים יגיעו במהירות:)
אני אתגעגע!!!!!
צפו לבואי בסופי השבוע:) נשתדל להיות פה גם בחגים!
have a great shippers' week!!!!!!!
אוהבת את כולכם!!!!

harmless

New member
נעמה! קחי הכל בקלות

הטירונות זה ממש כמו משחק (מאוד מפגר) חחחחחח תחשבי שאת ב- bootcamp באיזה פרק של ג'אג! תשתדלי לא להשתעמם יותר מדי, אולי כדאי שאפילו תדפיסי לך כמה פיקים מאוד ארוכים כמו הגלות כי אצלי לפחות הטירונות הייתה מורכבת מהרבה עמידה ללא תכלית והפסקות בין העמידות האלה חחחחח. תהיי קיק אס מארין כמו מאק של העונות הקודמות (חחחחח לא הייתי מאחלת לך את זה עם מאק של העונות האחרונות). ועוד טיפ קטן כשאומרים לכם להתנדב אף פעם אל תרימי את היד!!!! את תמיד תדפקי בגלל זה (ולא משנה מה הם אומרים לפני)

Hieros Gamos

New member
חחח הייתי אומרת תהני אבל...חח

בכל מקרה אני בטוחה שתעברי את זה ונתגעגע ותבואי לבקר כשאת יכולה
אה וכן- אני תומכת בהצעה של תרי לגבי לא להתנדב... בנדוד שלי התנדב פעם אחת כי זה היה באמצע שיעור פיזיקה והוא למד את החומר בתיכון אז לא רצה שאחרים שלא למדו יפסידו אז הוא התנדב ויצא שהוא קצר את הדשא עם מכונה שלא זזה במשך שלוש שעות...ובלילה הוא היה צריך לצאת למסע...חח באסה.... ופיקים זה תמיד טוב

נעמה!!!!! נו פייר!!!!!!!!

גם לך וגם לאמיר שלחתי מעטפה ושניכם לא תהיו בבית!!! לא יפה!!!!!
..... אגב... לפי החישוב שלי המעטפות צריכות להגיע מחר כבר לא? (נשלחו בחמישי בבוקר...)

Nushi G

New member
אמרתי לך מראש שאני לא אהיה...ד"א,

לא אמרת לי בסוף אם זה בסדר שנעשה את מפגש הסקר ביום חמישי או במוצ"ש?

תראי...אני עדיין לא יודעת..בגלל שיש

לי יומולדת ביום שישי ייתכן ואני אצא ביום חמישי אז כנראה אני לא אהיה בבית בחמישי בערב... אבל.. אם את חוזרת הביתה ברביעי נראה אולי נעשה את זה אז...אם לא אז במוצ"ש הכי טוב וזהו... זה רק צריך להתאים לכל השאר....*ואני לוקחת בחשבון עוד 3 מעטפות שיש לי לשלוח מחר בבוקר ל3 חברי פורום ששכחתי אותם והם כמעט הרביצו לי בפרטי...חחחחאז..נראה...*

harmless

New member
טוב חחחחחח קד"צ זה עוד יותר מפגר

כשהייתי בקורס איך צחקנו על כל הקד"צניקים חסרי הפז"מ. זה היה כיף! איזה קורס? של מודיעין?

למעלה