/me זועם

Sandro

New member
/me זועם

אני יושב ותורח לכתוב פה קוד חשוב שישבתי עליו 3 שעות להעברת הסימנים מימין לשמאל בעברית עם שיפורים והכל ואף אחד לא טרח להסתכל עליו?? לא צריך! אני אתרום לפורמים שמתעניינים יותר בדבר!

havlaz

New member
סליחה ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif

מזאת אומרת אף אחד? הגבנו לך להודעה, רולר אף ייעץ לא רק זה, כמו כל קוד, הקוד שלך מופיע מדי פעם בטג ליין למעלה (זה רנדומלי) ובקודי הפורום תאמין לי, אנחנו מתייחסים להכל, וכל קוד טוב נכנס לקישורים, וקודים עוד יותר טובים גם לטג ליין. נשמח לראות אותך ממשיך להשתתף.

Rul3R

New member
חבל"ז, אתה כנראה

עוד לא ראית אותי מעיר הערות. רצית הערות ותגובות, בבקשה: לדעתי, בלי להעליב, הקוד בנוי בצורה לא טובה ו"מרושלת" שסתם תופסת יותר מקור ולוקחת יותר משאבים. יכולת לעשות אותו דבר בהרבה פחות זמן של עבודה ובהרבה יותר קלות ואפקטיביות (ממתי אני משתמש במילים כאלה?). רוצה דוגמא? את הקטע של המאתיים שורות שאמורות לבדוק את האות הראשונה ולהפוך אותה לאות גדולה, הכנסתי בשורה אחת שתעשה את אותו הדבר (משפט if פשוט), הכנסתי את זה פה לתוך אליאס שיהיה אפשרי להשתמש בו גם בסקריפטים אחרים:
alias capfix { if ($asc($left($1-,1)) < 122) && ($asc($left($1-,1)) > 97) { return $upper($left($1-,1)) $+ $right($1-,$calc($len($1-)-1)) } return { echo -a $1- } }​
תכניס את הקוד הזה לרימוט, תלחץ למשל:
//say $capfix(hey, this is a test, rul3r rulez)​
ואז האליאס יקח את האות הראשונה, יבדוק אם היא אות קטנה באנגלית ויהפוך אותה לאות גדולה. זאת הייתה רק דוגמא לכך שהקוד שלך היה יכול להיות בנוי בצורה טובה והקטע עם שמוזכר למעלה יכול לשמש גם לבדיקה של האות האחרונה ולהעברת הסימנים לצד הנכון וכו´. וכל זה במבנה של הרבה פחות "קוד" ויותר יעילות מכיוון שהוא לא צריך לעבור על הרבה ifים ולבדוק את כולם.

Rul3R

New member
מצטער, תיקון

הנה הקוד המתוקן:
alias capfix { if ($asc($left($1-,1)) < 122) && ($asc($left($1-,1)) > 97) { return $upper($left($1-,1)) $+ $right($1-,$calc($len($1-)-1)) } else { return $1- } }​
שכחתי את ה else בקודם..

Sandro

New member
תגובות - חשוב לקרוא:)

אני אגיב לדברכם: לחבל"ז: מצטער - לא ידעתי שזה רנדומלי, אבל יש לי בעייה עם הפורם הזה.. אם אתה עונה לשאלתי, עד שאני מספיק להגיב עוד כמה שואלים שאלות ואז התגובות שלי עוברות לדף הבא ואתם כנראה עונים רק לדפים עדכנים - הצעה שלי: תנסו לשפר את זה.. לרול3ר: הייתי יכול לעשות את הקוד הזה ממש ממש קצר, אבל לא רציתי לסבך את המתחילים עם אליס ורימוט - רציתי שיהיה פשוט, ושאנשים יוכלו להתחיל ללמוד ממנו כיצד בונים קודים פשוטים ולא בקיצורים כאלו - מטרת הפורם - תקן אותי אם אני טועה - היא לא רק להראות סקריפטים - אלא גם ללמד סקריפטינג וזה מה שניסיתי לעשות בעצם. ד"א: מישהו בשם Creed מתחזה לך במאקרון. אז: ברצוני "לפצות" אותכם בקוד נוסף, מה הכי דחוף לכם: - כיצד יוצרים בוט אמיתי שמגיב לפעולות בפרטי - כיצד עושים שיהיו לו כמה אדמינים ולא רק אחד - כיצד נהפוך את האדמינים לבלתי מוגבלים? - דיאלוג מחשבוני: לדעתי יותר פשוט לעשות /run calc אבל לי יש גם אפשרות של אחוז ושער דולר. - כיצד להכניס מספר מילים אסורות בלתי מוגבל בקובץ טקסט ולהשתמש בהם בחדרים מסוימים. תענו תרוויחו, לא תענו, תפסידו.

Rul3R

New member
תגובות - לא כלכך חשוב לקרוא.

בקשר לתגובות להודעות ישנות, אולי הנהלת הפורמים יוכלו לעשות שברגע שיש הודעה חדשה אז כל ה"אשכול" עולה למעלה הפורום, ככה נשים לב להודעות חדשות. בקשר למה שהגבת אליי, אני לא רואה במה שכתבתי שום דבר שהוא מסבך, אתה יכול להכניס את הכל ברימוט (פשוט תכתוב alias bla כמו בדוגמא שהבאתי, ושים את זה ברימוט) וככה כל הסקריפט יוכל להיות ברימוט בלי לסבך אף אחד. לדעתי הקוד שאני הבאתי הוא הרבה יותר פשוט וגם מלמד איך לבנות סקריפט בצורה יותר "נכונה" שזה דבר שלדעתי יעזור יותר למחילים. אז לדעתי עדיף להביא סקריפט שכתוב בצורה נכונה ובאותו זמן ללמד גם על asc$ ועל if מורכב ועל right$ ו left$ וכל שאר הדברים שהיו בסקריפט שהדבקתי, מאשר ללמד אותם לכתוב את אותו משפט 30 פעמים ולשנות בו משהו אחד קטן כל פעם שזה דבר שנראה לי מיותר לגמרי ובכלל כתיבה מאוד לא נכונה של סקריפט. בנוגע למקרון, הניק שלי עדיין רשום שם, אז ככה שהוא יכול לעשות מה שבא לו עד שאני יכנס והוא יקבל Ghost לפרצוף. בקשר לסקריפט "פיצוי" שלך, לדעתי המחשבון הוא הכי נחמד מבניהם והוא גם ילמד דיאלוגים תוך כדיי ככה שזה יכול להיות נחמד.

havlaz

New member
יש דבר כזה

כאשר אתה מגיב להודעה, עם תוכן ולא רק תגובה היא עולה הקריטריונים שהיא תעלה, שיהיה תוכן להודעה, שאתה לא תגיב לעצמך, ושההודעה המקורית לא נכתבה יותר מ3 ימים. לדעתי זה חכם ביותר. הרי אם זה היה לכל הזמן, הקטע של הודעה עולה א. מבחינת תכנותית השרת היה קורס, שנית פתאום הודעה מלפני שנתיים תעלה. המטרה היא ליצור דיון חם שיהיה אקטיבי במשך 3 ימים ואז לפנות את המקום לדיונים אחרים. זה גם יוצר מצב של כמה דיונים, ולא דיון אחד אין סופי.

אם כבר מדברים על אפקטביות ושות´

עשה נא שימוש ב ISNUM.. alias capfix { if ($asc($left($1-,1)) isnum 97-122) { return $upper($left($1-,1)) $+ $right($1-,$calc($len($1-)-1)) } else return $1- }

למעלה