MDK

DOOM123

New member
MDK

הי אני רוצה לקנות מצלמה דרך מכרז של MDK . יש ברשת וכאן הרבה דברים שלילים עליהם ? יש משהוא שקיבל שרות מעבר לקנייה - טיפול החלפה וכו' ? האם אפשר לסמוך עליהם ?

gilad65

New member
לא כדאי להתעסק איתם

אני עשיתי את הטעות פעמיים: 1. קניתי מצלמת ודיאו והיא לא היתה תקינה ישר מהקופסא. הם לא וצו להחליף אותה ושלחו אותה לתיקון. היא חזרה לאחר התיקון (כאילו) ונשארה אם אותה בעיה. לאחר שלוש ריצות אליהם והרבה צעקות הם הסכימו לתת לי מצלמה חדשה. 2. קניתי מצלמה דיגיטלית 4MP ולאחר חודשיים נכנס אבק לעדשה מסך ה-LCD ופנל התצוגה. כמובן שהם לא רצו להחליף אותה ושוב שלחו לתיקון. המצלמה חזרה לאחר ניקוי רק שלא מעט גרגירי אבק נשארו. הפעם לאחר נסיון לא הלכתי ועמדתי על כך שהיא תוחלף. לאחר כמה שעות הם הסכימו ואני בחרתי לקחת את ה-C-5050. בקיצור, אני ממש לא ממליץ.

DOOM123

New member
כן ככה זה נראה ...

כל התגובות של הקונים אותו דבר . אני אחפש מקום אחר לקנות , רק חבל כי המחיר שלהם היה ממש טוב ...

גון בי

New member
גם אני נכוותי איתם

קניתי מצלמה 3MP לא ממזמן והם לא מוכנים לתת לי חוברת של היצרן בעברית-זאת אחרי שהמוכר הבטיח לי אישית "יגיע אליך עד הבית החוברת והיא תהיה בעברית" אבל אני יחזיר את המצלמה יש לי 14 יום.. אל תתקרבו לחארות האלו!

אני - בקופסת המצלמה שרכשתי מהם

היה חסר פריט שהובטח,בירור אצלם ואצל היבואן,והחסר נשלח אלי בדואר שליחים עד הבית . לסמוך?כדאי שהאחריות תהיה של היבואן, אבל גם נגד היבואנים יש 'טענות' שונות ומשונות,כמו למשל:למה אין שירות תיקונים בארץ ושולחים למפעל היצרן באירופה לתיקון? או 'שירות לקוחות לא אדיב' ,במיוחד כלפי לקוחות צעקנים,וכן הלאה. גם בחנות צילום גדולה ומאוד מקובלת בקרב קהילת הצלמים נוהגים לפי אותה הפרוצדורה - קנית,היה לא תקין,הם שולחים למעבדת היבואן,נותן האחריות,ורק לפי חוו"ד מהם,יש המשך פעולה - או תיקון או החלפה ,אפילו החזרת כסף לפי 'חוק הצרכנות',אבל,אך ורק אם הסיבה להחזרה מוצדקת-ואושרה ע"י המעבדה(למשל:מוצר פגום מהייצור). זה אולי מעצבן ,אבל בא להבטיח שמי שקונה חדש בחנות,אכן יקבל חדש,ולא כמו בארה"ב,למשל, שם בחנויות מקבלים ארוז ו'חדש' בקופסה,אבל כבר צולמו בגוף 200(!) תמונות,למשל (אחד מסיפורי הפורומים). או,לחילופין,סיפורי ה'פוקוס אחורי' ו'פוקוס קדמי' בגוף של הקנון 10D - אצל עשרות משתתפים שם בפורום?האומנם?הרי הראשונים שדיווחו גם מסרו שהחזירו ולקחו גוף אחר - אז מה עשתה החנות עם הגוף הכמעט חדש שהוחזר לה? כי שם נהוג לרכוש ולהחליף או להחזיר תוך כמה ימי שימוש,אם לא מרוצים, והחנות ממשיכה למכור הלאה... נכון.לא בכולן,אבל בכ"ז,נקודה למחשבה.

gilad65

New member
הכל טוב ויפה

אבל יש הבדל בן מב שאת מתארת לבן מה שעבר עלי. אכן אין לי בעיה ששלחו לתיקון אבל להחזיר באותו מצב (או במקרה השני חצי ניקוי) ולצפות ממני שאסכים שישלחו שוב לתיקון (על חשבון הזמן שלי: שעות עבודה....) זה כבר מוגזם.

DOOM123

New member
אני קצת מתבלבל

אם הבנתי נכון MDK הוא היבואןוגם המשווק - לא ? האם הוא היחיד שמייבא את הC740 לארץ ?

idohal

New member
לא הוא גם לא היבואן הרשמי של

אולימפוס. היבואן של אולימפוס - אלודה

DOOM123

New member
אפשר לקנות ישירות מאלודה ?

והאם יש למשהוא נסיון עם ICM International Trading ?

לא.הם המשווקים.היבואנים הם

'אלודה' לאולימפוס, 'הדר' לניקון ,קרט לקנון וכן הלאה. מה שרכשתי דרכם הגיע תמיד עם תעודת אחריות של היבואן המקורי.

Drdl

New member
i won something once from mdk

I won a set of bat for my video cam and when they called me that In order to get the bat for my cam I need to add 500nis and after the small prints in the auction add said they will exchange the set of bat to a set who will fit any cam I wonder but everyone can buy and cry and we are from israel and we are allways looking for deals and we allways want to pay less even in the long run it will cost us more

למעלה