MDK - עבודה בעיניים

keren10

New member
היחס בMDK - תגובה

אין לי תלונות על היחס ויכול להיות שמה שקרה הוא ביזמתו הבלעדית של עובד זוטר, אבל זה מספיק כדי לחוש תחושה קשה של עבודה בעיניים. חבל להרוס שם בשביל שטות רגעית ולפחות היו מידעים אותי על כך שהמצלמה מתצוגה. אני איתם גמרתי, הם לא אמינים.

מה ההבדל בין מכשיר מיתצוגה

לבין מכשיר לא מתצוגה . כלום, זה שזה עמד על מדף . זה אומר שזה לא חדש מדובר על מצלמה . גם מכשירים ארוזים בתוך קרטון היו ליפעמים בתצוגה .

keren10

New member
MDK - עבודה בעיניים

היום הלכתי עם חברי לקנות מצלמה בחנות הנ"ל. ביקשתי מהמוכר במפורש שהמצלמה תהיה חדשה ולא מתצוגה. בעודי משלם לפקידה בקצה החנות, מיהרו העובדים הזריזים לארוז מצלמה מתצוגה כדי למסרה לי. חברי שהיה בתחילת החנות והעובדים לא קישרו אותו אלי ולא ניזהרו מספיק, שמע וראה את המתרחש ומייד דיווח לי על כך. בו במקום ביטלתי את העיסקה וקיבלתי את כספי חזרה. שלא יעבדו עליכם בעיניים - תיזהרו MDK - אלנבי 36 תל אביב.

yaniv002

New member
איך אתה יודע?

איך אתה יודע שגם מכשירים בקופסא היו פעם בתצוגה?
ויש הבדל,תאמין לי...

אחי אתה לא מכיר את את כל התרגלים

שעושים סוחרים במיוחד בהדבקת מדבקות , על מוצרים שינוי נתונים של יצרן מחירת מוצרים זולים וכמובן איכות יותר ירודה . וזה לא מהיום בשנים 50-55 היה להורי משק פרות בטירת הכרמל, הייתי ילד בן 7 אבי המנוח היה חולב את הפרות בידיים. את החלב היה מעביר לתנובה בכדים גדולים , והיו משלמים לו לפי כמות הליטר אמי המנוחה הייתה מוסיפה מים כן מים . שיהיה יותר בלטרים אז כבר זייפו . בחניות הבשר אז עתפו את הבשר בנייר עיתון . אבי היה מדביק מודעות היו נישארות לו מודעות הייתי אוסף אותם וגם עיתונים ישנים , ומוכר לאטליז את הנייר לפי מישקל 10 גרוש לקילו אז הייתי כבר בן 12 . מה עשיתי שיהיה יותר מישקל היכנסתי אבן כבדה לתוך הנייר שישקול יותר וכך קיבלתי יותר כסף כך רימו לפני 42 שנה . היום מרמים אחרת לא סתם במעמד הר סיני כתבו בעשרת הדיברות " לא תיגנוב"

שעושים סוחרים במיוחד בהדבקת מדבקות , על מוצרים שינוי נתונים של יצרן מחירת מוצרים זולים וכמובן איכות יותר ירודה . וזה לא מהיום בשנים 50-55 היה להורי משק פרות בטירת הכרמל, הייתי ילד בן 7 אבי המנוח היה חולב את הפרות בידיים. את החלב היה מעביר לתנובה בכדים גדולים , והיו משלמים לו לפי כמות הליטר אמי המנוחה הייתה מוסיפה מים כן מים . שיהיה יותר בלטרים אז כבר זייפו . בחניות הבשר אז עתפו את הבשר בנייר עיתון . אבי היה מדביק מודעות היו נישארות לו מודעות הייתי אוסף אותם וגם עיתונים ישנים , ומוכר לאטליז את הנייר לפי מישקל 10 גרוש לקילו אז הייתי כבר בן 12 . מה עשיתי שיהיה יותר מישקל היכנסתי אבן כבדה לתוך הנייר שישקול יותר וכך קיבלתי יותר כסף כך רימו לפני 42 שנה . היום מרמים אחרת לא סתם במעמד הר סיני כתבו בעשרת הדיברות " לא תיגנוב"

למעלה