היום לילה לבןןן../images/Emo226.gif../images/Emo118.gif
שיר השבוע של מקפליי
Bubble wrap
שיר השבוע לא של מקפליי
Arteyu-Blow All time low-Dear Maria, count me in All time low-Six feet under A day to remember-A second glance
אומן/ית/להקת השבוע
All time low
אלבום השבוע
Opeth-Blackwater park
קליפ השבוע
All time low-Six feet under
תוכנית הטלוויזיה של השבוע
סקינס פרק סיום עונה
שבוע הבא עונה שניייייה
מגרש ביתי פרק סיום עונה [איך מסיימים עונה ככה?! איךךך?
] המפץ הגדול פרק סיום עונה [שלדון
האוורד
]
סרט השבוע
עיצבן השבוע
המסעדה הסינית שכחה את הסושי שלי

הייתה לי שיחה עצבנית עם ידיד טוב שלי
העציב השבוע
שימח השבוע
אחותי חזרה הביתה במפתיע [היא בצבא וחוזרת פעם בשבועיים] הכרתי ידיד חדש ^^
ציטוט השבוע
"אל דאגה זה יירד במיקוד" "מה זה מיקוד?" "20692"
חברה שלי [שחומה כמוני] ואני החלטנו שאנחנו נשואות והיא בהיריון ממני. אבל רק עד איזה מאורע מסויים שקשור אליי כי זה הכל אינטרסים והיא מנצלת אותי XD אני:"אבל...אני אוהבת אותך!" היא:"אבל אני לא בקטע של שחורות!" XDDDDDDD
חברה שלי:"תגידי לה שתפסיק להיות קטנונית" אני:"טוב......מה זה קטנונית?" חברה שלי:"אממ...אממממ..זה....אמממ....לא יודעת אבל זה גורם לי להשמע חכמה" XDDDDDDDDDDD
אני:"אני בנאדם ציני! את אמורה לדעת את זה!" ילדה מהכיתה שלי:"אה את אוהבת להשתמש בסרקזם" אני:"נו מה אמרתי?" ילדה מהכיתה שלי:"נו כןא בל כשנאי אומרת את זה ככה זה נשמע חכם יותר" אני:"כמו להגיד אינטיליגנטי. עצם העובדה שאתה יכול להגיד את זה, אתה נשמע יותר אינטיליגנטי" XD
"היום ז' בחשוון" "קוראים לזה מר חשוון. כי אין בו חגים" "אז זה זין של חשוון"
המחנך שלי:"טוב רוני אתה צריך לחשוב על שאלות בשביל הנשים בהייטק" רוני:"אה אבל אני לא יכול לעשות את זה" המחנך:"את מה?" רוני:"לחשוב" המחנך:"אז תרשום על הלוח" רוני:"אני לא יכול" המחנך:"למה?" רוני:"אני לא יודע לכתוב"
המורה מלמדת איך פותחים סיכום. המורה:"אז איך עושים פתיחה?" אסף:"עם 2 אצבעות!" הקטע הוא, שהוא צודק והוא היה רציני XDDDDDDDD
מתנגן בראש/בפלייליסט
All time low-Dear Maria count me in
המלצת השבוע
דויד גרוסמן-מישהו לרוץ איתו
התמונה הכי חמה