MBA באו"פ

liorsh

New member
MBA באו"פ

היי, אני מודע לכך שהנושא נטחן פה. קראתי הודעות קודמות על הלימודים באו"פ. אני כרגע שוקל להתחיל ללמוד שם MBA. והדבר העיקרי שמפריע לי הוא שאולי ה"שם" הוא לא מספיק טוב. יש לי עקרונית רקורד לא רע עד עכשיו, וחבל לי אולי להשקיע זמן ומאמץ בתואר שלא יקדם אותי בהמשך. אולי עדיף להשקיע עוד טיפה זמן וכסף ב GMAT וללכת ללמוד באונ' ת"א למשל. מבחינת תכנים אני לא בטוח שיש הבדל, בוודאי לא מהותי. אני בוגר תואר ראשון של הטכניון וזוכר שלא פעם למדנו שם עם ספרים של האו"פ. בקיצור - האם אני אבזבז את זמני, כאשר אני בעיקר מסתכל על הנושא של הקריירה שלי בהמשך. האם ההשקעה הזאת של זמן כסף ואנרגיה תשתלם בסוף? תודה מראש, ליאור

MBA

לא במקרה מלמדים מהספרים של הפתוחה הנחשבים לטובים מאד.יש כמובן הבדלים במוניטין של מוסדות לימוד שונים, והמוניטין הוא אחד השקולים בבחירת עובדים. אחד מיני רבים.

liorsh

New member
תודה

א. תודה על הלינק (בהודעה השניה). ב. אמרת שההבדל הוא המוניטין של המוסד - וזאת בדיוק השאלה שלי. האם המוניטין של האו"פ הוא לא כ"כ טוב, ואם כן, עד כמה (יחסית לאחרים)? לפי המאמר אני מבין שאונ' ת"א מדורגת גבוה. אבל הדירוג הזה מתייחס לכל מיני נתונים שלא בהכרח מטרידים אותי (למשל: כמות פרסומים, כמות מסלולים שונים, כמות נרשמים). תודה מראש, ליאור

MBA

אני נמנע מהבעת דעה על מוסדות לימוד. אני מביא מידע בשם אומרו. ראה קובץ מצורף.

MBA

הטבלה מצביעה על שכר גבוה יותר לבוגרי את"א ובר-אילן, מאשר נניח לבוגרי העברית ובן-גוריון. הסתיגות שלי- יותר ממה שזה משקף שכר לפי אוניברסיטה, זה משקף שהשכר בגוש דן גבוה מזה שבירושלים, בצפון או בדרום הארץ.

למעלה