Mazal Tov Gil!

• פותח הנושא avki
  • פורסם בתאריך

avki

New member
Mazal Tov Gil!

גיל הכוסית מארה"ב חגג מתישהו השבוע יומולדת. מזל טוב גיל!!!!
יאללה, תפגיזו בברכות, כדי שהוא יהיה שמח ומרוצה, ולא יחשוב שזנחנו אותו ושהוא נשכח מליבנו רק בגלל שהוא באמריקה ועושה כסף כמו זונה צרפתית.
נמנמ, תפגיזו.

XiluminatiX

New member
מזל טוב!!!

שתהנה בארה"ב, תעשה הרבה כסף ותקנה מלא ספרים של רומה"ד!!! ותמשיך לנגן כמו שאתה אוהב

Japoneza

New member
או..מזל טוב!!../images/Emo110.gif

לעשות כמו תמיד ולכתוב בחרוזים? יאללה: גיל גיל גיל גיל.. מה כבר אפשר לכתוב לכמוך דביל? סתם תרגע, הייתי צריכה חרוז, ( מקווה שלא שרפתי לך איזה פיוז
) אז שיהיה במזל טוב
, ובכלל- חיים מאושרים
, עם המון חיוכים
, בריאות
ובבוא העת גם ילדים...
תמשיך טו "מייק א מאני" באמריקה הרחוקה, למרות שאני חושבת שאתה צריך בכלל להקים להקה!
עד 132785750655627 שנים מצויינות, ו..זהו. אין חרוז.

LuLuLu iT

New member
גיל!! מזל טוב!! ../images/Emo47.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

אתה אחלה, תישאר אחלה, ותמשיך לעשות חיים!

Guybrush Marley

New member
חע נחמד להעתיק מאחרים ברכות../images/Emo118.gif

גיל-אתה חוקי ובן 18 וואוו אתה גדול, ועכשיו תזמין לכולנו אלכוהול, למרות שזה לא יעזור לי, ובינינו,אלכוהול לקטינים זה ממילא פלילי אתה בחור כה נהדר, יודע הכל על כל דבר, וחוצמזה אתה נחמד, ואכן-זכרונך הוא מיוחד. אני לא טוב בחרוזים, אבל תהיה בריא ושמח ותאכל תפוזים. (אם אתה מרגיש שזה לא באמת מדבר עליך, זה נכון, כי העתקתי ברכה שמישהי כתבה למישהו אחר. אבל אהבתי את 4 השורות הראשונות, אז הייתי חייב. מזל טוב!)

Gutterball

New member
מזל טוב!

תמשיך להנות בארה"ב וגם שיהיה גיוס נעים ככה על הדרך
תהנה להיות חוקי!

RoCKeR121

New member
תודה רבה לכולם../images/Emo13.gif

עשיתם אותי שמח למרות שאני מגעגע לארץ מאוד מאוד מאוד סה כיף כשיש חברים כמוכם

Wing Chan

New member
מזל טוב אחי

עד 120
ניפש בבקו"ם! חח (למרות שלא נהיה באותו יום)

Wing Chan

New member
עוד לא שינו אבל ה19 זה תאריך של

כל"צ קרבי יעני כול הקרביים של נובמבר בנתיים בתאריך הזה ככה שעוד לא שינו כלום תדע לאן ומתי אתה בדיוק איזה חודש לפני

RoCKeR121

New member
כן אני יודע...אבל אני ממש לא בטוח

בקשר לקרבי... האמת שאולי מודיעין שדה...זה משהו ששמעתי שנורא מעניין אבל חוצמזה אני לא בטוח

Gutterball

New member
האר את עיניי בנוגע למודיעין שדה

בבקשה [כלומר, פרט קצת על זה]

RoCKeR121

New member
מודיעין שדה יכול להיות כמה דברים

ממה שאני יודע יש חלק שיושבים ממש בשטח ומתצפתים על מחבלים(הם מתריעים על טילים חדירות מארבים פעילות אוייב ודברים כאלה) יש את הבקרים שעוזרים להם ומסמנים להם את הבניינים על המפות(בניין 150A מאוכלס במחבלים לדוגמא, אז הם קובעים איזה בניין הוא 150A) ויש את הסיירים שמסופחים ליחידות צלפים בעיקר והם או צולפים או מצלמים את הפגיעות שלנו ומאשרים את ההשמדה של המטרה(אתה לא תאמין כמה עמוק היחידות האלה מגיעות בטוח שטח אוייב, במלחמה הזאת אני יודע מכמה חברים שהיו ביחידה פעם שהיו יחידות שלנו בדרום ביירות) האנשים האלה בד"כ מאוד איכותיים והם יודעים כמעט תמיד יותר מהקצינים על מה שקורה בשטח(בגלל המידור). אתה יכול למצוא אנשים שרק הגיעו לפני חודש למוצב וכבר הם יושבים בישיבות מודיעין עם המח"טים והמג"דים... המידור של חבר שלי הזה היה יותר גבוה משל אחי ואחי היה מ"פ בגולני אה, ויש להם ציוד מגניב לאללה יש להם עוד כמה תפקידים שמן הסתם אני לא יודע עליהם אבל זה נשמע לי כמו משהו מעניין סורי שיצא חפירתי קצת, אהל אני מקווה שהערתי את עניך

RoCKeR121

New member
אפשר להגיע לשם פרופיל 72 ומעלה

ככה שכן אבל היחידות שחודרות לאיסוף מודיעין נחשבות הסיירות של מודיעין שדה ואני כמעט בטוח שצריך לזה פרופיל 97 ואת זה אין לי...

Wing Chan

New member
רק עניין קטן לתקן:

אין בצה"ל יחידות צלפים
כם שולחים בכול מחלקה איזה כמה לקורס צלפות (וקורס קלעות לפני כן) ואז הם חוזרים למאיפה שהם באו. אין יחידות שלמות שמורכבות אך ורק מצלפים. הייתה פעם אחת, זה היחה צוות של איזה 5-6 רוסים או צ'צ'נים (שכחתי כרגע) שצה"ל לקח במיוחד מחו"ל כי הם היו שפיצים לא נורמאליים בצליפה, אז הוא לקח אותם בשביל לצלוף בכאלה שהוא צריך להתנקש בהם. בסופו של דבר פירקו את היחידה הזאת כי האצבע שלהם הייתה יותר מדי קלה על ההדק.

RoCKeR121

New member
רוסים יהודים שנלחמו בצ'צ'ניה ליתר ד

דיוקהיו תותחים אבל לא סבלו אותם והיתה להם אצבבע קלה מידי על ההדק

למעלה