MAXTRAC VHF

amitzahavi

New member
MAXTRAC VHF

שלום לכולם! יש לי MAXTRAC ואני רוצה להפעיל אותו בבית... איזה ספק כוח אני צריך? כמה הוא עולה והאם מישהו מוכר? כנ"ל אני מחפש גם אנטנה הכי "איכותית" שאפשר לחבר לMAXTRAC כדי שיהיה את הקליטה הכי טובה... גם מי שמוכר אני ישמח אם יצור איתי קשר. עוד שאלה ששאלתי בפורום אחר אבל רוצה לדעת מה אתם חושבים...בMAXTRAC עצמו יש חיבור 16 פינים ויוצא משם קבל שצריך להתחבר לפי הוראות MOTOROLA לIGNITION CONTROL... מה אני עושה עם זה כשאני מחבר את המכשיר בבית ולא ברכב? תודה!

4Z7GBA

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

אתה צריך ספק כוח שמוציא 13.8 וולט ו 15 אמפר בערך ספק כזה חדש עולה 500 שקל אולי קצת יותר {פרסם בלוחות הפורום שאת מעוניין ליקנות ספק ואנטנה ויחזרו אליך} בקישורי הפורום יש כמה חנויות שמוכרות את הספקים האלו גם משומשים אם אני לא טועה {חפש בקטגוריה יבואנים "יהודה טל" ו "מוטורולה"} שאתה מחבר בבית את המכשיר אתה צריך לחבר שם שני פינים כדי שהרמקול הפנימי של המכשיר יעבוד {אם אתה רוצה רמקול חיצוני אתה מוריד את הג'מפר ומחבר את שני הפינים האלו לרמקול חיצוני} חוץ מזה לא צריך כלום

amitzahavi

New member
שאלה לגבי הג'מפר

הקבל אבל לפי מה שהבנתי הוא לIGNITION CONTROL הבנתי שזה קשור למשהו שהרכב פועל גם המכשיר פועל והאופציה לשחק אם זה...או משהו...

amitzahavi

New member
ככה זה נראה אצלי....

אם מישהו יכול להסביר לי מה כול חיבור אומר למשל: - הINT SPEARKER AND EXTERNAL SPEAKER מחוברים ביחד. זה אומר שהספיקר הפנימי יעבוד? -PIN7+PIN9 מחוברים - מה זה נותן -PIN10 - לאן אני מחבר אותו\למה הוא טוב? תודה!

4Z7GBA

New member

אני לא יודע מה בידיוק עושה כל פין אבל מה שצריך להיות מקוצר זה פין 9 עם 7 פין 15 עם 16 פין 10 לא מחובר לכלום ככה זה אצלי

amitzahavi

New member
לא מחובר לכלום?

זאת אומרת סתם כבל שיוצא משם ולא מחובר??

4Z7GBA

New member

לא מחובר לכלום כלומר אין כלום לא חוט ולא כלום שום דבר פשוט לא מחובר לפין הזה כלום

amitzahavi

New member
עדיין בעיה.....מישהו???

ניסיתי שוב.... יש לי את המכשיר, שאיתו הגיע החיבור 16 פינים מאחורה ויציאה 1 לקבל לחיבור לIGNTION CONTROL...חיברתי כבל חשמל (אדום שחור של מוטרולה עם פיוז כזה שכתוב 15) אבל הוא לא נדלק....אני יודע שה-IGNTION CONTROL צריך להיות מחובר אבל אני לא יודע איפה..... הלפ.....!

4Z7GBA

New member

תה צריך לחבר את הפינים בידיוק כמו שאמרתי קודם לא IGNTION CONTROL ולא בטיח חבר רק את הפינים שיש בציור שהוספת וזהו

amitzahavi

New member
תוצעות טובות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo180.gif

טוב, אז קודם כול....זה כן היה קשור לIGNITION CONTROL.... המכשיר שלי תמיד היה מחובר ברכב והייתי בטוח שזה היה קשור לזה שחיברתי את הפלוס והמינוס והוא עדיין לא עבד... ובקיצור - חיבור של הקבל מאוחרה למצבר כמובן. לאחר מכן עם חיבור פינים (16) חיברתי את פין 10 לפלוס....והפלא ופלא...פועל המניאק.... אז אני עכשיו שמח

למעלה