matrox rtx 100

matrox rtx 100

הכרטיס עובד מציון אבל כשאני בא לדגום הוא מראה לי מסך לבן ופס ירוק למטה ...אני שומע שיש סאונד... זה לא היה לי בהתחלה ...ניסיתי לבדוק בהגדרות אפילו התקנתי מחדש את התוכנות אני קצת אבוד עצות ....אולי מישהו ניתקל בזה או שעולה לך רעיון אני השמח לעזרה... תודה דן

בדוק האם ../images/Emo16.gif

הוא מקבל את אות הוידאו מהמקום שהוא אמור לקבל. זאת אומרת- שבהגדרה כתוב 1394 אם אתה מעביר מפיירוויר, COMPOSITE אם אתה מעביר מחיבור כזה או S-VIDEO.
ניר

yossico

New member
תשובה

אם בעבר לא הייתה בעיה ועכשיו היא מופיעה זאת אומרת א. או שהתקנתה כרטיס חדש ויש בעיית התנגשות חומרה ב. או שהתקנתה תוכנה מסוימת ויש בעיית התנגשות פתרון : א. נסה לזכור מתי עשית שינוי במחשב ב. 1.אם זה כרטיס תנסה להוציא את הכרטיס שהותקן אחרי כרטיס העריכה ולראות אם הבעיה עדיין עומדת בעינה 2.תפנה לתמיכה טכנית מהמקום שרכשתה את הכרטיס הוידאו ג. אם זה תוכנה ויש לך מערכת הפעלה של XP אז תנסה לשחזר את המערכת לפני שהבעיה נוצרה

תודה...

התקנתי הרבה דברים....אני ינסה למחוק אותם ולראות אם משהו מהם מתנגש. תודה שוב דן

dudil

New member
אולי אתה מנסה לדגום NTSC כאשר

המקור הוא PAL?

ניסיתי ...ולא הולך..

ניסיתי למחוק תוכנות שהתקנתי בזמן האחרון ..אבל עדין שאני בא לדגום אני שומע את הסאונד אבל המסך לבן עם פס ירוק למטה... אני בטוח שאני עובד רק עם pal ואני יודע שהכרטיס עובד כי כאשר אני עורך אני רואה הכל על הטלויזיה ...זה אומר שהוא מוציא אחוצה ....אם למישהו יש עוד רעיונות אני השמח לשמוע... תודה דן

yossico

New member
תשובה

שאלות: 1.האם חיברתה את הטלויזיה לכרטיס המסך? 2.איזה סוג של כרטיס מסך יש לך? תשובות: 1.כנס להגדרות של כרטיס המסך שלך ושנה את העדיפות של התצוגה בין מסך המחשב לבין הטלויזיה תן עדיפות למסך המחשב. 2.או נתק את הכבל שמתחבר למסך הטלויזיה ואתחל מחדש את המחשב הסיבה לכך. מכוון שהאותות לא עוברים דרך המעבד אלא הם עוברים ישירות למסך (בערך כמו וירוס)

radeon 9600 xt זה הכרטיס מסך

ואני לא מחבר את הטלויזיה לכרטיס מסך אלא לכרטיס עריכה... אבל אחד הדברים שחשבתי עליהם זה ...שהשבוע ראיתי סרט dvd ושיחקתי בהגדרות של המסך...הבעיה שאני לא זוכר מה היה לפני ששיחקתי ההגדרות אם תוכל להדגיש לי מה חשוב שהיה מוגדר זה יהיה מציון... תודה רבה ... דו

התקדמות בחקירה..

חיברתי לכרטיס עריכה S-VIDEO וזה עובד ...מסקנה שיש בעיה רק עם הכניסה של הבננה שמתחברת רגיל ... והדבר המוזר זה (אולי זה משהו שאומר שהכרטיס לא בסדר) שהמסך לבן...בד"כ המסך מופיע שחור ...ואילו עכשיו הוא לבן...או שאולי נהיתי פראנויד מרוב לחשוב איך לסדר את זה השמח לעוד רעיונות מה לעשות..... תודה דן

yossico

New member
תשובה

1. ניסיתה לעבוד בלי מסך הטלויזיה? כוונתי הייתה שתוציא את כבל ה- S-VIDEO מהכרטיס תאתחל את המחשב מההתחלה ותנסה לעבוד בלי מסך הטלויזיה. 2. אם זה לא יעזור תבדוק בהגדרות של כרטיס העריכה וגם של כרטיס הוידאו את האפשרות לשחזר את ההגדרות לברירת המחדל (איך שבא הכרטיס) שאלה: ------- 1.מתי הבעיה מתעוררת: א.כשאתה מנסה לדגום מהמצלמה למחשב? ב.כשאתה צופה בקובץ דרך הדיסק הקשיח?

אני עדין לא מצליח לפתור את הבעיה...

אפילו דיברתי עם matrox הם אמרו לי לדבר עם החנות שקניתי ושיחליפו לי אבל זה יקח מלא זמן כל הבלגן הזה.... אם למישהו יש רעיון .... או שהוא מכיר מישהו שמכיר טוב את הכרטיס הזה ויכול לתת לי תמיכה תכנית....אני ישלם על זה עם הןא ירצה.... רק שימצאו לי את הפיתרון... אני נשמע נואש אבל בתכלס יש פיתרון ...שהוא לדגום עם S-video ולהקליט חזרה לוידיאו עם RVC ... אבל זה אמור להיות ככה...אני מעדיף שהכל יעבוד כמו שצריך... תודה לכל מי שעזר ויעזור דן

yossico

New member
תשובה

דרך איזה תוכנה אתה דוגם את הוידאו מהמצלמה? האם ניסתה לדגום עם מצלמה אחרת?

אני מדבר על לדגום מוידיאו

אני דוגם ב premiere pro כשאני מחבר עם s-video אני מקבל תמונה אבל כשאני מחבר עם חיבור רגיל אני לא מקבל תמונה...מקבל מסך לבן תודה דן

למעלה