matrix מישהו כבר ראה? מה אתם אומרים על הפסקול של הסרט?
M MissUnKnown New member 17/11/03 #3 חחחחח לא שמת לב למזל טוב שבסוף?... לא מספיק שהפכו את הסרט לקיצי....שמימם שיר בעברית בסוף. כמובן שאני הייתי הבן אדם היחידי בקולנוע שהבין את זה והתפקע מצחוק.
חחחחח לא שמת לב למזל טוב שבסוף?... לא מספיק שהפכו את הסרט לקיצי....שמימם שיר בעברית בסוף. כמובן שאני הייתי הבן אדם היחידי בקולנוע שהבין את זה והתפקע מצחוק.
T Trinity 8 P New member 19/11/03 #7 It's not in hebrew../images/Emo110.gif it's called Navres- Atomic Yapster
Q Queen Alice New member 17/11/03 #5 ראיתי... אבל התחפפתי מהר מידי מהקולנוע כשהסרט הסתיים אז לא שמתי לב.
C CuteDevil New member 19/11/03 #8 ../images/Emo26.gifשאלה../images/Emo36.gif אני לא ראיתי את מטריקס 2...אז שווה לי ללכת לשלישי??? אני יבין משהו ביכלל??
../images/Emo26.gifשאלה../images/Emo36.gif אני לא ראיתי את מטריקס 2...אז שווה לי ללכת לשלישי??? אני יבין משהו ביכלל??
C CosmikDebris New member 19/11/03 #9 לכי תראי קיל ביל במקום על תבזבי ת'כסף. וזה אפילו בלי לראות אותו אני יכול להגיד לך שקיל ביל פי אלף יותר טוב ואם כבר ראית - תראי שוב.
לכי תראי קיל ביל במקום על תבזבי ת'כסף. וזה אפילו בלי לראות אותו אני יכול להגיד לך שקיל ביל פי אלף יותר טוב ואם כבר ראית - תראי שוב.
J J0nathan17 New member 19/11/03 #10 ראיתי את שניהם ואכן קיל ביל יותר טוב בהרבה! וגם אם כן תראי מאטריקס2 באיזושהי הזדמנות, השלישי הוא אכזבה חוץ מהמכות
ראיתי את שניהם ואכן קיל ביל יותר טוב בהרבה! וגם אם כן תראי מאטריקס2 באיזושהי הזדמנות, השלישי הוא אכזבה חוץ מהמכות