matisyaho מישהו יודע אם אמורה ליהיות הופעעה של matisyaho או anthony b בארץ ,או אם היו להם הופעות פעם
ר רק עוד 15 שנה New member 24/10/09 #1 matisyaho מישהו יודע אם אמורה ליהיות הופעעה של matisyaho או anthony b בארץ ,או אם היו להם הופעות פעם
ש שיידי ראנקס 10 New member 24/10/09 #2 מתיסיהו הופיע לא מזמן אנטוני בי היה אמור להופיע בקיץ, אך הופעתו התבטלה מסיבות אישיות. לא צפויות הופעות של שניהם בעתיד הקרוב, ככל שידוע לי.
מתיסיהו הופיע לא מזמן אנטוני בי היה אמור להופיע בקיץ, אך הופעתו התבטלה מסיבות אישיות. לא צפויות הופעות של שניהם בעתיד הקרוב, ככל שידוע לי.
ר רק עוד 15 שנה New member 24/10/09 #3 דאם מתיסיהו הופיע ?שיט ..... אתה יודע אם הוא אחד שמופיע הרבה בישראל ?
ש שיידי ראנקס 10 New member 24/10/09 #4 רק עוד 15 שנה סתם חח תדירות הופעות לא גבוהה ממה שידוע לי, אבל אין לי מושג מתי יגיע שוב... חודש הבא יש לך הופעה של לוצ'יאנו בבארבי ת"א, גם לא רע לדעתי
רק עוד 15 שנה סתם חח תדירות הופעות לא גבוהה ממה שידוע לי, אבל אין לי מושג מתי יגיע שוב... חודש הבא יש לך הופעה של לוצ'יאנו בבארבי ת"א, גם לא רע לדעתי