Master of pupets

AciDBreeZe

New member
Master of pupets

בואו נכין איזה קליפ ככה עם השיר הזה :\ או זה או Fuel שניהם מעולים אני חושב לקליפ של דיביזי.. למרות שכשאני חושב על זה אפשר גם של Children of bodom - lake bodom גם יעבוד טוב :\ קיצר , מישהו פה יודע איך לעשות את זה?

bebi vegeta1

New member
תלוי איך אתה רוצה לעשות יש דרך

פשוטה ויש דרך מקצועית אז הפשוטה ביותר(והיא באמת פשוטה) היא לקחת את הסרטים\פרקים ובwindows movie maker ליבא לשם את הפרקים הרצוים באמצעות import ואז זה מחלק את הפרק לסצינות אתה יכול גם לפרק גם סצינה עד לרמה של פריימים(תמונות) ופשוט מסדר את הפאזל ומשמיע את השיר אחרי זה כשאתה כבר מרוצה עושה export as avi או איזה פורמאט שתרצה... וזו הדרך הנפוצה ביותר השנייה בקושי אנשים עושים אותה זה עם פרמייר...

ashkeloni

New member
ואחרי שימאס לו מה-MOVIE MAKER

שיעבור לפריימיר
זאת אומרת, אם המחשב שלו יעמוד בעומס של התוכנה

bebi vegeta1

New member
כן יהיו לו הרבהה יותר אפשרויות וזה

יהיה מקצועי יותר אבל כל אחד מצליח להסתדר עם MOVIE MAKER 1)
עוד פעם... 2)תביא בהזדמנות את הקליפ שעשית לVC...

ashkeloni

New member
מתי שאני אסיים אותו....

עכשיו שאני מנהל יש לי פחות זמן
עדיין לא מצאתי AFTER AFFECT... נו טוב...אני אבקש מאימא שלי שתקנה לי...כמה זה עולה?

bebi vegeta1

New member
חס וחלילה לקנות! אם אתה רוצה סתם

כתוביות לא משהו מעוצב בצורה מיודת אז יש subtitles workshop שזה מה זה קל אם תרצה אני אלמד אותך את זה...

bebi vegeta1

New member
אפשר לעשות המון כמו אפקט תנועה

(יעני כמו בסרטים כמו מאטריקס זה עוזר ל"בולט טיים"(נתנו לזה שם בעברית?) ועוד אתה יכול לשלב אנימציות(2d/3d) עם תאורה מותאמת והכל והסיבה למה אני אומר לא לקנות במיוחד מקורי כי העובדה היא שזה US$699.00 Std Full US$999.00 Pro Full אם אתה כ"כ רוצה לבזבז כסף תיתן אותו לי חחח חוץ מזה אולי אני פותח בוט וDISTRO FTP אז אם אני יחליט שהתשובה חיובית אני יעלה את זה בשבילך...

bebi vegeta1

New member
ושחס וחלילה לא תדמיין שאני סתם

מפליץ מחיר אז http://www.adobe.com/products/aftereffects/main.html בכלל אם תוכל להשיג ובחינם את כל הסט של הvideo editing וזה באמת מעניין אותך...

ashkeloni

New member
טוב...

החלטתי שזה "קצת" יקר בשבילי
אז אם אתה תעלה את זה ל-FTP אני אשמח...אבל רק אם הוא יהיה פתוח למשתמשים אנונימיים כי אני לא יכול בדרך אחרת כי אני לא יכול להשתמש בקליינטים של FTP מאחורי הפרוקסי...

bebi vegeta1

New member
דווקא אתה יכול אפילו דרך איכספלורר

וגם מוזילה(אפשר גם מירק אלא אם כן יש לך firebird אם יש בכלל לWIN)

AciDBreeZe

New member
בקשר לקליפ אשקלוני

צריך לסגור על מי הוא יהיה...השיר מאסטר ממש ממש ממש ממש מעולה תוריד אותו ותבין השם המלא : Metalica - master of puppets עכשיו השיר עצמו הוא 8 דקות פלוס מינוס אבל אם אתה יכול לערוך אותו ולקצר סולו גיטרה אז הוא ניהיה בערך 6-5 דקות ככה או שנעשה את זה עם Metalica - fuel ... אתה יכול גם להציע שירים אחרים אבל פשוט מטאל ובמיוחד מאסטר אפילו שהוא ארוך מתאימים לדיביזי.. מה אתה אומר?

bebi vegeta1

New member
wav editor... אפילו ב ejay אפשר

לעשות את זה... ואין מטאליקה "ארוך מידי" חוץ מload-st.anger

AciDBreeZe

New member
חחח תודה

האמת שרק לאחרונה התחלתי להתעניין במטאל , לא יצא לי לשמוע הרבה להקות בעיקרון מה שאני שומע זה Metalica - מיי פייבוריט Iron maiden Cradle of filth - לא ממש אהבתי אבל הם פסדר Children of bodom - מעולים Megadeath - קצת זהו בעיקרון הכל, יש עוד להקות טובות שכדאי לי לדעת מהם? :\ בכל מקרה אם אתה שומע מטאל אתה בטח מבין למה בחרתי במאסטר, זה מושלם לאיזה סרטון וג'יטה כזה ... End of fashin play crumbling away iam your source of self destruction ואז רואים את וג'יטה מסתובב אחורה ככה Vains that pump with fear רואים אותו מזיע או מתעצבן כזה לפני שהוא נלחם נגד סל או בו או משהו Sucking darkest clear אין לי בכלל מושג מה זה אומר אני ישמח אם תתרגם ובקטעים של הפיזמון זה יעני Come crawling faster נדפוק איזה תמונה של וג'יטה מכסח מישהו Obey your master כנ"ל רק אחד אחר Master!! master of pupets is pulling your string וכו' ... מבין למה זה שיר כזההההה מושלם לוג'יטה לפחות

KeNNy7

New member
איייייככככסס

מאטאל למה לעשות קליפ עם מאטאל? זה פשוט מגעיל זה אולי טיפה מתאים אבל מאטאל זה מגעיל יש לי 4 קליפים שאני הכנתי ואף אחד מהם לא מאטאל כי זה פשוט מגעיל

למעלה