Mashkit Chilutz Ve Hatzala

me123

New member
Mashkit Chilutz Ve Hatzala

hey! could some one tell me please what`sMashakit Chilutz VeHatzala ? is it part of unit 669? also, what the diffrence then between that and Lochemet Refuit Muteset which I heared IS part of unit 669. also, what`s Lochemet Hitnadvutit and what else can a girl do as fighting position? and last question,ifI have eye problem(number -4) willI have any chance for fighting job? thanks a lot. me123

אין לי תשובה להכל אבל

בתותחנים יש לוחמות (וזה בטוח) אני חושב שגם בנ``מ ובעוד כמה מקומות ולחילות האלה יכולים גם בנים להגיע עם משקפיים אז אין סיבה שאת לא. אוליי כוונתך ל``תפקידי לוחמה התנדבותיים``? אז על זה דיברתי. ובקשר לתפקיד ששאלת עליו בהתחלה- אין לי מושג

טל עדתו

New member
קצת סדר בבלגן!

1. משקית חילוץ והצלה היא פועלת כחלק מפיקוד העורף. מה שהיא עושה בעיקר זה חילוץ נפגעים במקומות ומצבים מסובכים - לדוגמא -חילוץ נפגעים מרעידות אדמה (כמו שהיה לפני שנה בתורכיה) נעשה בין השאר על ידי אותם חיילים וחילות שהם מש``קי חילוץ והצלה , כך שהתפקיד דורש הרבה יציאות לחו``ל. 2.לוחמת רפאוית מוטסת - בת שמשרתת כחלק מיחידת החילוץ של חיל האוויר - 669 היא משרתת על תקן רופאה. ברגע שיש חילוץ נפגעים היא נשארת במטוס ומטפלת בפצועים. הקטע של הלוחמת הוא די חרטה כי היא לא מפנה ומחלצת מהשטח היא נשארת במסוק ומטפלת בפגועים. יש חתימה של קבע וגם מילואים. תפקיד מעולה לבנות! מאתגר ומענין , אבל הקטש הוא שמעט מעט מעט מאוד בנות מתקבלות לשם כי קודם את עובר קורס פרמידיקיות ואז מתוך כל הבנות בקורס נבחרת בת או שתים ל669. כל הבנות שהגיעו לתפקיד הזה (וזה בדוק!) הגיעו רק מפרוטקציות כך שאל תחשבי בכייון בכלל אם אין לך כמה פרוטקציות טובות. 3.עוד תפקידים קרביים לבנות שהם לא הדרכה : כל אשכול תפקידי לחימה התנדבותים- לוחמת נ``מ - נגד מטוסים שזה חלק מחיל האוויר בעיקרון. לוחמת תותחנים - משרתים רוב הזמן בשטחים - קחי בחשבון. מטהרת אב``כ - אין לי מושג מה זה וגן לא רוצה לדעת , אבל זה נחשב לאחד התפקידים הכי קרביים שבת יכולה להגיע אלהים. משקית חילוץ והצלה. לוחמת רפואית מוטסת. ונראה לי שזהו. אם יש לך עוד שאלות שאלי בכיף. מקווה שעזרתי, טל. נ.ב -אני מקווה שדירגת במקום 1 במנילא את אשכול לחימה התנדבותי כי אחרת אם לא אין לך דרך להגיע ליום מיון של התפקידים האלה.

zombik

New member
From what I know:

mashakit Chilutze Vehatzala is not part of unit 669 but it is part of Pikud Haoref Lochemet Refuit Muteset is part of unit 669 but you can get there almost only if you have volentirted in MADA in the past it is very hard to get there. Lochemet Hitnadvutit means that you`ll probably need to be more in shape and that you`ll have to sign for almost 6 more monthes in the army. Most of the things you can do in a fighting position are under the title Lochama Hitnadvutit, ecxept to the Navy, where you can be a Capten on a ship, but the way there is very long... So I hope that I helped you abit, Good luck!!! :cool:

me123

New member
thanks all!

thanks all for your answers, they were very helpfull. by the way, I am still not in the age to choose anything, I just asked to know.and could you do all those fighting position with glasses? thanks me123

למעלה