marsala!!!!!!!!

funkbass

New member
marsala!!!!!!!! ../images/Emo6.gif

קראתי את המאמר שלך!!! אתה חוזר ומצטער שאתה משעמם אתנו .... נראה לך???? קראתי הכל עם הלשון בחוץ .... אחי אני אכול קנאה ..... ואם אתה חושב שאתה מתעסק ביין ולא תקבל איזה ביקור פתע של כל ישראלים אזרחי צרפת אתה טועה......
אם חשבתי לכתוב מאמר על "למה אני בפריז" אז עכשיו אני ממש ממש לא בכיוון של לכתוב!! עכשיו אני קולט עד כמה הוא יהיה משעמם להשתמע!!

marsala

New member
פאנקי ברוך הבא

תוד על התגוב ואל תאיים קפוץ לבקר מתי שבא לך הכריסים ליונייטד עלי..

funkbass

New member
אחלה בן אדם

אני באמת רציתי לקפוץ איזה weekend (אל תדאג אני לא אתעלק עליך...) אני רק צריך מישהו שמכיר קצת שימליץ ,יעזור . . יש אכסניות זולות בלונדון ,נכון?! אפרופו ... אני מעדיף כרטיסים לאיזה הופעה טובה מאשר למשחק כדורגל ... אבל אם אתה מתעקש .... u´r the host

marsala

New member
פאנקי אני במנצסטר...

איזה להקות אתה אוהב רובי ווילימס נמכר מזמן(sold out)ואתה תמיד מוזן א תדאג זאת בהחלט זאת לא התעלקות ...be my guest..just bring bagguette...איך החרוז???

funkbass

New member
רובי וויליאמס?????? ../images/Emo5.gif

אני חשבתי יותר לכיוון של משהו קצת יותר ג´אז .... או אולי כבד!!! מנצ´סטר יכול להיות מעניין......
מי מזהה את השיר הבא? manchester ,england ,england across the atlantic sea and i´m a genius ,genius and i belive that god belive´s in claude... that´s me! בכל מקרה .... אני האטרף של להתחיל לסרוף סופי שבוע בנסיעות באירופה ואולי אנגליה תהיה היעד הראשון

למעלה