MAROON5-בעיתונים

MAROON5-בעיתונים

יצא לי לראות את מארון בכמה מקומות השבוע. 1. בעיתון מקור ראשון-השבועון (מוסף התרבות של מקור ראשון) הייתה בו ביקורת על האלבום האקוסטי. ___________והוא כתב__________________- אני לא רוצה לקלקל את החגיגות, אבל כש"שירים על ג'יין", אלבום הבכורה של מארון 5, יצא בשנה שעברה, לא נפלתי. כנראה אני היחיד,אחרת קשה להסביר את הפסטיבל סביבם. העולם נפל לרגליהם ואימץ אותם בחום. אם-טי-וי הכתירה אותם כ"אמן השנה החדש הטוב ביותר", ובטקס הגראמי האחרון הם גרפו פרס באותה קטגוריה בדיוק. השבחים לא פסקו, והרדיו מיהר לאחון את "האהבה הזאת" ו"היא תהיה נאהבת,. בזכות עבודה קשה ( ולא פחות מזה הודות לפרגון מסיבי כאמור), הגיע אלבום הבכורה שלהם לראש מצעד המכירות 26 חודשים אחרי שיצא, וככה החמשייה הזו שברה עוד שיא, הפעם של גינס. אישהו לא הצלחתי להיתמכר אליהם. הם נשמעו לי כמו הכלאה בין להקות שאהבתי בעבר לכאלו שאני עומד לתעב בעוד חמש דקות. הייתי יכול להמשיך להיתעלם מהם לנצח לולא האי-פי החדש והמצויין הזה, המכיל גרסאות אקוסטיות לארבעת להיטים הגדולים,שיר חדש ונחמד, ועוד שני קאברים מוצלחים ומפתיעים, אחד נוגה לביטלס ואחד כסחני כראוי לac/ad בניגוד לעשרת מיליון העותקים שנמכרו לאלבום האם, גורלו של "1.22.03 אקוסטיק" צפוי להיות זוהר פחות, מה שמוכיח שאין צדק בעולם. דווקא הפורמט המנימליסטי מביא אותם למיצוי מקסימלי של יכולתיהם כמוסיקאים וכמבצעים. אף שלפראקים הוא מזכיר את פרל ג'אם של תחילת הדרך, הוא מקורי, רענן ובעיקר כן הרבה יותר מאחיו המפוסם. © כל הזכויות שמורות למקור ראשון וזה נלקח משם © ______________________________________________________________ 2. בעיתון ערוץ הילדים - מדור מוסיקה. ____________כתוב גם על האלבום...ביקורת יותר טובה______ הכותרת: איזו תגלית! להקת מארון 5 , התגלית של 2004 ( זכו לתואר תגלית השנה בטקס הגראמי,אם.טי.וי אירופה ואמריקה ,VH1 וגם בעיתון ערוץ הילדים) מוציאה אלבום אקוסטי חדש בשם "Maroon 5 1.22.03 Acoustic". הלהקה שהצליחה להוכיח לעולם מה היא שווה, עשתה זאת בעיקר בזכות יציאתה למסעי הופעות בכל לילה ולילה כדי לרכוש מעריצים. וזה מה שיש באלבום הזה- גרסאות אקוסטיות של הופעה שהוקלטה בינואר 203 כפי שמשתמע משם האלבום. הלהיטים "THIS LOVE", "SHE WILL BE LOVED","SUNDAY MORNING" זוכים כאן לביצועים שקטים ומיוחדים. בנוסף, האלבום כולל שירים שלא הופיעו באלבום הבכורה המצליח "songs about jane", וגם הפתעה נוספת כמו גירסת כיסוי לשיר IF I FELL" של הביטלס. © כל הזכויות שמורות לעיתון ערוץ הילדים וזה נלקח משם © ____________________________________________________ 3. בידיעות אחרונות - פיוז (מוסף הצעירים של ידיעות אחרונות. דווקא לא על הדיסק ________כתבו על השם __________ כותרת: סוד כמוס רוצים לדעת למה "מארון 5" נקראים ככה? גם אנחנו, אבל זה לא עוזר לנו. "זה סוד" אומר אדם מהלהקה. "יש רק אדם אחד בעולם שיודע את התשובה, וזה בילי ג'ואל. הוא היחיד ששברתי בשבילו את השבועה ההדדית שלנו כלהקה, ועשיתי את זה רק בגלל שאני מעריץ שלו. מי שממש מתעקש לדעת יכול לנסות לשאול אותו, אבל לא נראה לי שזה יעזור,כי גם הוא מחוייב לשמור את הסוד" © כל הזכויות שמורות לידיעות אחרונות וזה נלקח משם © _____________________________________ היידים!!!!!הקלדתי את כ-ל זה...איזה עצבים! אני הוספתי ת' © זכויות כי הבנתי שאסור להעתיק בפורום והגיד שזה שלך אז הנה....הוספתי וכתבתי שזה משם. אני מקווה שזה 'פסדר ושלא הקלדתי ת'זה סתם...טוף אללה בהיוש מעכשיו אם אני אראה עוד בעיתונים (ואני רואה הרבה & מנוייה להרבה או אצל חברות) אני אכתוב פה ד"א=--=> אני מקווה שלא יהיו הערות רעות שפתחתי הודעה חדשה/ שאני עושה הודעות לא קשורות/ שאני כותבת כמו באיי סי ..=-=> כי זה מה שכותבים לי תמיד (ורק לי)

litalosh3

New member
וואיייי כותבים עליהם בכל מקוםםםם!!

וגם כתבו עליהם בראש 1!!יאאאאאא אני מתה עליהםםם!! תודה לךךך!!

'בקשה

רציתי גם להוסיף את התמונה של האלבום (שהוסיפו אותה איפה שהייתה ביקורת ) אבל שכחתי אז קבלו

KerenWelling

New member
../images/Emo24.gif

אבל חשבתי שאסור לצטט מעיתונים בלי אישור ישיר ממערכת העיתון..(זה לפחות מה שניסיתי לעשות בשרשור של ראש1)

MarishA M

New member
ו... כתבו עליהם גם

בטיים אאוט!! זה היה ביקורת על האקוסטי והמבקר היה מש מגעיל! הוא התחיל המילים האלה: לא! פשוט לא! משו כזה ! מה הוא מבין בכלל

לא הבנתי משו

גם אני נתקלתי בכתבה מ"פיוז" והיה רשום שאף אחד לא יודע למה קוראים להם מארון 5. אבל בעצם הם נתנו הסבר שזה כמו צבע מארון שזה שילוב בין שחור לאדום (בערך..), כמו המוזיקה שלהם שהיא משלבת מוזיקה שחורה ורוק. אז זאת אומרת שיש עוד הסבר לשם שלהם?? מעניין מה...בטח בדיחה פרטית

KerenWelling

New member
זה לא ההסבר הרשמי

זו אחת הדברים לניחוש השם שלהם. אבל הם לא עונים למה הם קראו לעצמם ככה. זה "סוד". (ומסתבר שצריך לברר איפה בילי ג'ואל גר
)

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gifארצות הברית....../images/Emo11.gif../images/Emo122.gif

גדולה או לא גדולה?

KerenWelling

New member
../images/Emo99.gifיש!!

יאללה הולכים לבית של בילי ג'ואל.
כל אחד מביא לפיד מהבית! (אין לי מספיק. נאמ
)

SHANY4E

New member
../images/Emo28.gifחחחח לי יש 5....../images/Emo6.gif

אל תשאלו למה...

../images/Emo40.gif...........'בקשה..........

לאב יו אול בקשה.....זה כלום....
למישהו יש רעיון למה אני יכולה להיתחפש בפורים?

maroon5ז

New member
לי יש

מרלין מונרו, סינית, כלה, פרפר, דרדס, קונפלקס, כרטיסיה (צריך לזה שני בריסטולים) זה ממש חמוד, פירטית, כלב, חתולה, בוב הבנאי.... עוד?!?!?! או למה שאדם לובש בתמונה...חחחחחח חחח מקווה שעזרתי...

למעלה