Maroon Got a Moonman

DesertRose7

New member
Maroon Got a Moonman

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא.... איזה ריצות אני דופקת ברחבי הבית..חחחחח.. איזה כיף! הם זכו הם זכו הם זכו הם זכו! NEW ARTIST VIDEO ואפילו ניצחו את קניה ווסט.. שנחשב איום לא קטן!!! יואו.. אני כל כך גאהההההההההההההההההההההההההההההההה

CiNdErElLa3887

New member
אוקיי השעה 05:39 ואני עדיין ערה!!

ונחשו מה?!..נחשו מי לקחו Best New Artist.??.. מי מי מי?!!!!! מארון שלנו.....:) אני כ"כ שמחה....אתם לא יודעים איך קפצתי מהמיטה...עכשיו גוד שארלוט צריכים לקחת viewers choice והטקס יהיה מושלם...(חוץ מכמה הופעות מיותרות)

DesertRose7

New member
בדיוק מה שחשבתי..

וגם ילוקארד לקחו.. אוי זה טקס טוב השנה!! חשבתי שהוא לא יהיה מי ידוע מה .. אבל יש הרבה! יש ילו קקראד שזכו.. יש גוד שארלוט שהציגו.. יש עוד ילוקארד והובסטנק שהופיעו.. כיף כיף.. רק חבל שגוד שארלוט לא לקחו את "בחירת הצופים".. זה הדבר היחיד שמעצבן אותי.. אה וגם שמרון לא לקחו את הפרס של הלהקה... אבל גם דבר אחד זה טוב!! גו אס!

יששששששששששששששששש ../images/Emo12.gif

יוווו איך אני שמחהההההההה בשבילם!!!!!! יששששש, טוב ידעתי שזה מה שיקרה!
לא היו לי ספקות! אבל איה כיייף!!

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifאהההההההההההה../images/Emo70.gif

מזל טוף למושלמים שלי
לא היה לי ספק

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מזל טוב להםםם

אוףףףף אני מפספתי יותר מחצי טקס! הייתי עייפה מידי... ולא ישנתי מספיק...:( הלכתי גם לים אתמול והייתי ממשש עייפה! פלא שנשארתי ערה בכלל עד 4 וחצי...יצא שראיתי איזה שעה מהטקס... איזה באסההההה למה לא נשארתי ערה???? גמני רציתי לראות את מארון היפים שלנו זוכיםםם לא נורא.. :( העיקר שהם זכו!

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif יאאאאאאאאאאאא !!!

מזל טוב !!! איזה יופי
על איזה קליפ ?

קוויזי

New member
אוף פיספסתי../images/Emo3.gif

מארון זכו!!!! איזה יופי! חבל שלא ראיתי
מישהו יודע מתי יהיה שידור חוזר?

KerenWelling

New member
כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אני רוצה ילדדדד מכולם ביחד!!! חחחחחחח נתרבה כמו משוגעים! פחחחחחח איזה כוסוניםםםםםםםם

למעלה