Mark Ronson - The Essence

חולוני

New member
מה לא הבנת?

הוא לא אמר שהשיר בנאלי, שאלתי אותו מה הוא הכי אהב באוסף אז הוא ענה שהבחירה שלו בנאלית, אבל Ooh Wee. יענו זה הפייבוריט שלו באוסף.

Psycho BuZZ

New member
הבנתי את זה.

לדעתי, אין שום דבר בנאלי בבחירה הזו. אין שום דבר בנאלי במוזיקה טובה
.

היות ויש לי כבר את שיר 10 בדיסק

אני רוצה להחליף אותו ב"טוקסיק"... אז יאללה, תשלח לי! ומארק רונסון באמת מפיק מעולה.

Pootie Tang

New member
בהתחלה חשבתי שהוא סתם לא רציני,

ואז שמעתי באוסף הקודם שהעלת (הטוב מינואר 07) ושמעתי את הרימיקס הענקי שלו לשיר של בריטני ספירס, והדיעה שלי עליו השתנתה ב180 מעלות. מוריד עכשיו, שומע בהקדם ומגיב.

חולוני

New member
מחכה לתגובה. ../images/Emo13.gif

ומה דעתך על האוסף של ינואר? לא הגבת עליו.

Pootie Tang

New member
עדיין לא שמעתי.

אני שומע עכשיו את פולקור של נלי פורטדו (ענקי. הרבה יותר טוב מהראשון שלה), ואח"כ אני כבר נכנס למצב רוח סופרבול, ככה שאין מצב שאני אשמע היום. מחר אני אשמע ואגיב. בקשר לאוסף של ינואר- דווקא אהבתי את רוב השירים. בעיקר האלה שבהתחלה. VANS שיר מגניב ביותר. השיר של טימבו ענקי. והשיר של באסטה גם כן טוב. אני מניח שאלו גם השירים שנתתי להם הכי הרבה הזדמנות (מצטער, אבל את סופי-אליס בקסטור אני מבטל מראש. חלש מאוד מבחינתי, אבל ככה זה). לשאר השירים עדיין לא יצא לי להקשיב כמו שצריך, ואני אעשה את זה מתישהו השבוע... זה על השולחן עבודה שלי, ככה שזה לא ישרוד שם הרבה זמן לפני שאני אשמע את זה.

Pootie Tang

New member
שמעתי את זה אתמול איזה חמש פעמים,

וזה אוסף מעולה. כמה נקודות: הרימיקס של גוטספייס לשיר של איימי ויינהאוס גדול. הרבה יותר טוב מהמקור. גם השיר השני ששמת שלה שם מצוין. בכלל, זמרת מעולה וריהב אלבום מצויין. הרימיקס הזה עם ריימפסט קטלני ברמות. ריימפסט ראפר ענקי. גם השיר שלו שם עם ODB ענקי, אחד האהובים עליי מהלאבום המצוין שלו. השיר של ODB לבד שם ממש חרא. מיסי גרועה שם (כרגיל), והשיר עצמו לא נשמע לי טוב. OHH WEE ענקי, וגם השיר של פריוואי שם ממש טוב (פרי ראפר ענקי). לובלייט מעולה.. לא ידעתי שרונסון הפיק אותו. אחלה של דבר. הרימיקס של בונגו בונג, שדי שנאתי את הגירסה המקורית, דווקא בנזונה. גם השיר של לילי אלן שם ממש ממש ממש טוב. איי סאק ואיימי הם שני השירים שהכי לא אהבתי באוסף. במיוחד הראשון... בסה"כ, אחלה של אוסף. אני מניח שזו ממש לא הפעם האחרונה שאני אשמע אותו...

למעלה