marin atack trail

shl17

New member
מרין

לי יש mount vision ולאחד מהחברה שלנו יש rock springs שזו אותה שלדה כמו שאתה מדבר עליה הmount vision מדהימות ניסיתי אחרות (santa cruz superlight & hekler ןאופניים נוספות ,כולל מה שאתה רוכב )אלו הכי התאימו לי לrock springs יש גיאומטריה זהה השינוי היחיד שניתן להאריך את הבלימה האחורית זה לא משנה את הגאומטריה ויסלחו לי רוזן מינץ מה שכן הן יותר חזקות (וגם קצת יותר כבדות) כשקניתי את השילדה שלי לא היו שילדות כמו rock springs היום הייתי מחליף צריך לחכות שהשילדה שלי תישבר בכל אופן מאוד מומלץ האופניים האלה לא מתאימות לרכיבת קסח ממשית לנו יש בוליט בשביל זה, ויסלחו לי רוזן מינץ שנית

לרוק ספרינגס אין אותה גיאומטרייה

הזוויות שונות מהמאונט וויז'ן בעלי גיאומטריית XC תחרותית. לרוק-ספרינגס יש זוויות מתונות יותר. ואכן אין הם אופני פרירייד, אלא אופני שבילים..

shl17

New member
גאומטריה

אין ספק שאתה טועה אנחנו ממש מדדנו אחד לאחד ,גם ברכיבה לא מרגישים שינוי בגאומטריה רק הבדל בשיכוך ,אם רוכבים על מהלך 6 אינץ זה מחייב לדרוך את הבולם כך שכשמעבירים ל 4 אינץ האופניים הופכות לקשיחות מדי ויש צורך לשנות בכוון הבולם(לאופניים שאני מדבר עליהן יש fox vanila )

אין פרטים באתר המנוון של מארין

ואין לי כרגע קטלוג. אולם מרכיבה על האופניים לדעתי זוויות הראש וצינור הכסא שונות בין הדגמים. ולמען הסר הספק- אבדוק את זה ואשמח להפיל אור על התעלומה....

למעלה