MARILLION

bibi50

New member
MARILLION

הם יגיעו לשטוקהולם. האם שוה לראות אותם ??? מהמעט ששמעתי אחרי שהזמר שעסק בחיקוי פיטר גבריאל עזב הם די מקטרים... מה דעתכם עליהם ?

bibi50

New member
תלוי ?

האם עלי להסיק מתגובתך שמריליון לא שוים התיחסות ??? הלהקות השבדיות שהזכרת לא מופיעות בתדירות אולי מחוסר קהל ואין כאן שום זלזול ביכולתן. אבל מריליון ????

מורנא007

New member
שמע

אם אתה רוצה לשמוע איך מריליון נשמעים ללא פיש, אתה יכול לשמוע את האלבום Marbles, שלפי מה שאני זוכר מלפני כמה שנים כששמעתי אותו הוא טוב, אבל לא פורץ דרך. הזמר עכשיו לא נשמע דומה לפיטר גבריאל.

bibi50

New member
דוקא בגלל שהוא לא נשמע כמו פיטר גבריאל

לא כולם צריכים לפרוץ דרך, מספיק זה שהם עושים עבודה טובה ומהנה. הבנתי גם מ"עומס" התגובות עד כמה הם ידועים או מוערכים. תודה על התגובה על כל פנים.

Barmelai

New member
אני מכיר את 3 הראשונים

עם ההוא שמזכיר את גבריאל. רק לפני שבוע נתתי את מריליון כדוגמה אופיינית לחקייני ג'נסיס. שני האלבומים הראשונים של מריליון היו לא רעים למרות ההתבטלות העצמית הדי מביכה מול הלהקה המשפיעה. השירים היו טובים לכשעצמם וחבל שלא הייתה בהם יותר מקוריות סגנונית. האלבום השלישי של הלהקה היה "אלבום הקונספט" והוא היה מביך, אינפנטילי ונמכר בטירוף כמו לא היו הסמיתס בעולם. זה היה אלבום הפרוג האחרון שקניתי והאחרון ששמעתי במשך למעלה מעשרים שנה. איך הם היום - אין לי מושג. מחכה לחוויות שלך.

למעלה