Marillion Live In Israel

Wrathchild

New member
Marillion Live In Israel

ברכות, אני חדש בפורום, שמי אבי, נעים להכיר
בהיותי חובב מריליון מושבע, רציתי לשמוע מכם, האם יש פה חבר´ה שהיו ברבע הופעה שהם ב- 86, ויותר חשוב, האם יש פה מעלים באוב עם... תמונות?!

האירי

New member
אני זוכר את החצאית הסקוטית שלו

אני הייתי בהופעה שהייתה במסגרת פסטיבל הכוכבים{עלק וודסטוק הישראלי קראו לזה לפני ה"אופס"}אני זוכר שהם נתנו שעה פלוס ופיש היה מצויין,חוץ מזה אני חושב שגם פיש לא זוכר כלום מאותה הופעה בגלל הרגלי השתייה שלו.על כל פנים מאריליון מעולם לא היו כוס התה שלי לפני ואחרי אבל האלבום הראשון של פיש חבל על הזמן איזה מצויין,מומלץ גם לציניים בפורום להאזין .

דווקא ראיתי את פיש לפני חודש וחצי

בפסטיבל בקנטרברי. לא היתה לו חצאית אבל היתה לו קרחת בוהקת. הקול שלו טיפה פחות טוב ממה שהיה, והוא התבדח תוך כדי קללות במבטא סקוטי כבד בין השירים. סה"כ הוא הופיע מצויין ונתן כמה "מריליון" קלאסים - כולל חצי מ - childhood. החומר העצמאי שלו באמת נשמע טוב ומקורי - לא הכרתי את זה לפני כן. אני זוכר שהם הופיעו ב - 86, אבל זה היה לפני שהבנתי בדיוק מה זה פרוג, ולא הלכתי. גם קיילי נשמע לי אז מוערך יתר על המידה - דראמטי מדי ועם טקסט בינוני (מקום רביעי במצעד השנתי של גל"צ!). בתקשורת היתה תרעומת על זה שג´ו קוקר וחצי מהאמנים האחרים לא הגיעו בסופו של דבר לפסטיבל, וזה הדבר העיקרי שאני זוכר מהארוע השנוי במחלוקת ההוא.

למעלה