Marilion

pinky_unna

New member
Marilion

בחורה אחת סיפרה לי שבן אדם כמוני שנהנה מפרוג פשוט מוכרח לנסות את הלהקה הזאת מישהו יכול לספר לי עליה משהו? איזה סגנון מוזיקה? איזה כלים הם משלבים במוזיקה שלהם? כמה דיסקים הוציאה הלהקה ומה הייתה מידת ההצלחה שלה? כל מידע רלוונטי יתקבל ביותר מברכה תודה - אלעד

עמית ע

New member
ספינת הדגל של ה-"נאו-פרוגרסיב"

להקה שזכתה לפרסום רב בשנות ה-80 בזכות להיט הרדיו "קיילי" (Kayleigh) הם מזוהים כספינת הדגל של סגנון שנקרא "נאו-פרוגרסיב" מי שניגש למוסיקה שלהם בלי דעה קדומה ("איכס, יש לזה סאונד סינתטי של אייטיז", "מה זה? סתם חקיינים של ג´נסיס") יכול לדעתי להנות. אני מכיר רק שני אלבומים: Script for a Jester´s Tear Misplaced Childhood שניהם נחמדים, אם כי לא מפילים מהכסא. ראיתי גם לא מעט המלצות על Fugazi. הלהקה פעילה גם היום, והוציאה למעלה מ-20 אלבומים. ב-2001 הוציאו אלבום בשם Anoraknophobia (התמונה המצורפת. לא נראה כמו קני מסאות´פרק?) את אלבומיהם המוקדמים אפשר למצוא בהרבה חנויות.

עמית ע

New member
...הדוגמית המצורפת...

CDNOW לא אוהבים שמעתיקים לינקים מהאתר שלהם, מסתבר. מי שבכל זאת רוצה לשמוע דגימה של 30 שניות מהשיר, שיעתיק את השורה הבאה לתיבת הכתובת בדפדפן: http://www.cdnow.com/cgi-bin/mserver/SID=256798202/pagename=/RP/SHARE/soundclip.html/UPC=6076845302/disc=01/track=02/source=wmf

pinky_unna

New member
תודה רבה!

אומנם בניגוד למה שחשבתי עושה רושם שהלהקה הזאת לא הולכת לחדש לי שום דבר אבל ניתן להם הזדמנות בביקור הבא של בטאוור... אם תתבצע רכישה אולי אני אכתוב מעט על ההתרשמות שלי מהם תודה אלעד

אותי...

אותי Script for a Jester´s Tear מעוד ריגש לפחות החל מהפעם ה4-5 ששמעתי אותו. בכל אני מעוד ממליץ עלScript for a Jester´s Tear אלבום ממש טוב וחוץ מיזה הם ממש לו חקוי של ג´נסיס הדימיון היחידי זה בקול של הסולן שמעוד מסכיר שלפי דעתי זה דבר חיובי

למעלה