MARCH MADNESS 2008, SWEET SIXTEEN : 28.3

טוב אנחנו כבר על סף הגמרים האזוריים

כל הקבוצות חזקות מקווה שלא נתבדה ונקבל עוד משחקים חד-צדדיים

SHNIK

New member
מצד אחד

ההיסטוריה אומרת את שלה : מעולם לא עלו כל המדורגות 1 לפיינל פור, מצד שני להיסטוריה יש נטיה להכתב מחדש מפעם לפעם..., נחיה ונראה, אבל התחושה הפנימית שלי היא שלא כל המדורגות 1 יעלו לפיינל פור, השאלה המסקרנת תהיה האם באמת לא כולן יעלו ואם לא אז מי מהן תוותר בחוץ, מה שאני בטוח זה שלא כל המשחקים יהיו חד צדדיים. שניק.

ביתיות

שאלה לי (אם לא כבר שאלתי קודם) יש קבוצות שמשחקות הרחק הרחק מבסיס האם שלהן, מאות וגם אלפי קילומטרים איך מגיעים לשם מאות אולי אלפי אוהדים? הקולג מממן טיסות? בוגרים מהאזור? איך זה עובד?

SHNIK

New member
אני מנחש שקולג'ים ממנים טיסות

אבל לא לגמרי משוכנע... שניק.

SHNIK

New member
קנזס - וילנובה, סיקור מחצית (מזל ששתיתי קפה)

הג'ייהוקס חונקים את נובה ללא רחמים, ,מותירים אותם עם 26% ואת ריינולס עם 22% (6 נק') וכאן בערך הסיפור נגמר, ברנדון ראש (14 נק') וראסל רובינסון (13 נק') מובילים את הג'ייהוקס שקולעים באחוז גבוה מאוד (59%). תוצאת המחצית : 41-22. שניק.

SHNIK

New member
סיקור המשחק, מרדים משהו...

קנזס ג'ייהוקס (1) 72 - וילנובה וויילדקטס (12) 57 לא היתה פה תחרות מסוג כלשהו, במחצית השניה הג'ייהוקס הורידו הילוך וניצחו ברוורס, הותירו את הוויילדקטס על 36% מהשדה ואת סקוטי ריינולדס עם 31% ו11 נק', את הג'ייהוקס הוליכו ראסל רובינסון (15 נק' ו4 אס'), מריו צ'למרס (15 נק', 4 אס' ו3 חט') וברנדון ראש עם 14 נק', עכשיו ממתין להם סטפן קרי בליל ראשון... שניק.

SHNIK

New member
ממפיס - מישיגן סטייט, מחצית : הנמרים טורפים

ממפיס מובילים במחצית 50-20 ויכולים לשלוח את פקולטת המדעים אל הפרקט למחצית השניה, ממפיס מציגים כדורסל קבוצתי ומאוזן מאוד כששה שחקנים קולעים במחצית 6 נק' ומעלה, דריק רוז מוביל אותם עם 12 נק' ו4 אס', הטייגרס קולעים ב65% לעומת 39% של הספרטנס שבשורותיהם דרו נייצל עם 0 (!) נק' כמו ריימר מורגן, היחיד שהגיע לעבודה היום מבחינתם הוא גוראן סאטון עם 11 נק'. שניק.

SHNIK

New member
סיקור המשחק : ממפיס עולים בניוטרל

ממפיס טייגרס (1) 92 - מישיגן סטייט ספרטנס (5) 74 הטייגרס הורידה הילוך במחצית השניה והניחו לספרטנס לנגוס מעט בפער, דריק רוז סיים ערב נפלא של 27 נק' (62% שדה) ו4 אס' ויחד עם כריס דאגלס רוברטס הנפלא (25 נק' ב58%) הוליכו את הטייגרס, עבור הספרטנס בלטו גוראן סוטון עם 23 נק' ו9 ריב' וכריס אלן הפרשמן שהפתיע עם 20 נק', דרו נייצל נפרד מהNCAA ביום רע יחסית בו סיים עם 6 נק' בלבד (25%) ו6 אס'. הטייגרס מנצחים את המשחק במחצית הראשונה ונחים, ביום ראשון עומדת מולם טקסס שנהנית מהביתיות ומסתמנת כיריבה בעייתית. שניק.

למעלה