MARCH MADNESS 19.3.09

SHNIK

New member
MARCH MADNESS 19.3.09

אסקר קצת מעט מהעיקר שהתחולל עד כה : היום התחיל עם ריח של הפתעה כשממפיס נחנקה קשות מול נור'תרידג' האלמוניים ורק בליץ של הדקות האחרונות מנע סיום דרמטי, הפיינליסטים אשתקד ניצחו 81-70 וניצלו יום קריירה של רוברט סאלי, כשהגארד המחליף, שחקן אפור בד"כ שממעט לשחק בטייגרס התפוצץ עם 35 נק' שמקורן בין היתר ב10 שלשות (מ15), עזרו לו אנטוניו אנדרסון עם 13 נק' ו9 אס' וטייריק אוונס עם 15 נק' ו5 אס'. הטייגרס יפגשו עוד יומיים עם מרילנד שהרשימו מאוד בנצחונם מול הדובים מקליפורניה 84-71, את הטראפינס הוביל הרכז הונצואליאני שלהם גראויס ואסקז עם 27 נק' ו5 אס', הטראפינס עשויים לעשות לא מעט בעיות לטייגרס מחרתיים. בהמשך הערב המתח קצת ירד וצפינו בטאר הילס ובהאסקיס (בלי קלהון החולה על הספסל) מציגות שחיתות כשרות של נמושות : הטאר הילס ללא לוסון הפצוע לא התקשו מול ראדפורד 101-58 כשהם מובלים ע"י אלינגטון עם 25 נק' ופסייכו T עם 22, ההאסקיז מצדם השפילו את צ'אטנוגה 103-47 שכבראשם סטנלי רובינסון עם 24 נק', אייג'יי פרייס עם 20 נק', האשים ת'אביט עם 20 נק' ו13 ריב' וג'ף אדריאן עם 13 נק' ו15 ריב'... בדרמה של הערב הוביל מרכוס ת'ורנטון הפורוורד המעולה של LSU לנצחון על באטלר... אשתדל להוסיף עוד קצת מאוחר יותר, אתם מוזמנים לעזור לי ולצפות חינם באמצעות הלינק שצירפתי לפה אתמול... שניק.

SHNIK

New member
ריח חריף של הפתעה בפילדלפיה

בהפסקה מובילה מכללת אמריקן האלמונית (קבוצת איכות 14) על וילנובה (קבוצת איכות 3 ומועמדת של רבים ללכת עד הסוף) 41-31 כשהיא משתמשת בנשק המזוהה יותר מכל עם וילנובה..., האיגלס הם קבוצה נמוכה ונמרצת שלוחצת את נובה וגורמת להם לאבד הרבה כדורים (9 במחצית הראשונה) ומפציצים המון מבחוץ (9 שלשות במחצית), האם אנו עומדים בפני אפסט ראשון בטורניר השנה?, יש לנו עוד מחצית אחת על מנת לגלות... שניק.

SHNIK

New member
סיקור קצר של היום : 20.3 והכנה לסיבוב השני

אלו שעקבו יכלו לגלות שאתמול וילנובה הפכו הקערה על פיה והדיחו את אמריקן אחרי 80-67, עכשיו אסקר את המשחקים הבולטים שנערכו היום : פיטסבורג, בקבוצת דירוג ראשונה ומהפייבוריטיות לזכיה התקשתה מאוד מול איסטרן טנסי שהתגלתה כיריבה ראויה ועיקשת אך נטולת כח משמעותי מתחת לסל וזה קצת בעייתי מול הפנתרים שהפעילו את המקרר שלהם דחואן בלייר (2 מטר על 125 קילו או משהו כזה) שסיים את המשחק עם 27 נק' ו16 ריב', סאם יאנג הוסיף 14 נק' ו13 ריב' משלו. דייטון (קבוצת איכות 11) הדהימו את ווסט וירג'ינה המוכשרים שרבים ניבאו שילכו רחוק השנה 68-60, הפליירס נהנו מ27 נק' ו10 ריב' של כריס רייט הפורוורד. וייק פורסט (קבוצת איכות 4) שניבאתי שיגיעו עד הגמר קרסו כבר הערב מול קליבלנד סטייט האלמונית 84-67, הויקינגים הפציצו הרבה משלוש, כפו על הדיקונס המון איבודי כדור והובלו ע"י בולוק עם 21 נק' וג'קסון עם 19, את ווייק פורסט הוביל ג''יימס ג'ונסון המצויין עם 22 נק' ו7 ריב' אך הוא לא הספיק, ג'ף טיג היה נוראי וסיים עם 10 נק', 5 אס' ו7 איב'. את ההופעה המרשימה של הערב הציגו לנו אריזונה, הוויילדקטס, האנדרא'ציברים הרשמיים של הליגה בשנים האחרונות סתמו הרבה פיות הערב שטענו שהם הוכנסו לטורניר בעיקר עקב פוליטיקה, כבוד והיסטוריה ופחות עקב היכולת שלהם ובתצוגת כדורסל סוחפת ניצחו את יוטה 84-71, את החתולים הוביל ניק ווייז עם 29 נק' ועזרו לו צ'ייס באדינג'ר הרבגוני עם 20 נק',8 ריב' ו6 אס' וג'ורדן היל העוצמתי מתחת לסל עם 17 נק' ו13 ריב'. את הערב סיימו שתי דרמות סוחפות כשויסקונסין ניצחו את פלורידה סטייט אחרי הארכה 61-59 מסל+נק' מהקו של טרבון יוז 3 שניות לסיום וסיינה ניצחו את אוהיו סטייט 74-72 אחרי שתי הארכות כשרונלד מור הרכז של המלאכים איזן את התוצאה בשלשה 3 שניות לסיום ההארכה הראשונה וניצח את המשחק בשלשה נוספת 4 שניות לסיום ההארכה השניה. מחר מתחיל הסיבוב השני כשבמוקד צפון קרוליינה וקונטיקט מקבלות יריבות יותר ראויות מאתמול בדמותן של LSU וטקסס A&M (בהקבלה) ולממפיס שגמגמה קצת אתמול צפוי מאבק לא פשוט מול מרילנד. שניק.

bostonForever

New member
עוד! עוד!!

שניק, אני צופה ברב המשחקים וזקוק לפרשנות מאירת העיניים שלך. מי זה הלבן התותח מצפון דקוטה (בן משהו)? יש לו סיכוי להכנס לדראפט? ומה עם הרכז של סירקיוז (משהו פלין)? תמיד כזה טוב או רק כי הם שיחקו מול נמושה?

SHNIK

New member
אני מודה

שפרשנותי קצת התקהתה מבעבר היות ואני פחות עוקב במהלך העונה, אבל ממה שאני יודע בן וודסייד מצפון דקוטה, רכז נחמד שלא יקבל הזדמנויות נוספות להוכיח את עצמו בטורניר שיחק הערב את משחקו האחרון במכללות וממה שידוע לי אין לו יותר מדי סיכויים להבחר בדראפט. לעומתו ג'וני פליין נותן עונה מעולה, הוא קטן וזריז, אתלטי ומוסר מצויין (6.7 אס' למשחק, בין המובילים העונה במכללות), עדיין לא ברור אם יצא לדראפט הקרוב אבל אם יעשה כן חוזים לו בחירת סיבוב ראשון. שניק.

גם אני הצטפתי לחגיגה, ופשוט תענוג

עקבתי אחרי שלושה משחקים, מכיוון שאני לא מכיר את רוב השחקנים, הערותיו של שניק יתקבלו בברכה. בראשון קליבלנד סטייט מפתיעים את וייק פורסט. כבר במחצית הראשונה היה ריח של הפתעה באויר, כשהסטייט מובילים ב7 נקודות. במחצית השניה הייתה ציפיה שוייק פורסט יחזרו, אבל במקום, קליבלנד סטייט מגדילה את היתרון לאיזור ה15 נקודות, ולא ממש מפחדים, וגומרים את המשחק דיי מוקדם. 84-69 התוצאה בסיום, כשסדריק ג'קסון האלמוני מוביל את קליבלנד במשחק מצויין, עם 19 נקודות, 8 אסיסטים ו7 ריבאונדים. נוריס קול שם 22, וג'יינתן באלוק שם 21, אבל הם עשו את רוב הנקודות בגארבג' טיים, וכשהמשחק היה חי זה היה בעיקר ג'קסון, שפרפר את ההגנה של וייק פורסט ואת ג'ף טיג שאיכזב. שחקן נוסף שמצא חן בעיני היה כריס מור, לבנבן בגובה 2.05, עם יד רכה. בוייק פורסט ג'יימס ג'ונסון קלע 22, ואל פארוק אמינו עם17. ג'ף טיג מאכזב מאוד עם 10 בלבד, ב4 מ7 מהשדה, 5 אסיסטים ו7 איבודים. במשחק השני, וויסקונסין מפתיעה את פלורידה סטייט בהארכה, 61-59, והופכת למדורגת 12 השלישית שעוברת סיבוב. אני הצטרפתי לקראת הסוף, כדי לראות את ג'ייסון בוהנן קולע שתי שלשות חשובות כדי לתת לוויסקונסין יתרון. השניה עם שניה אחת על שעון הזריקות מטווח NBA. פלורידה סטייט עוד השוו, והשאירו 35 שניות על השעון, אבל וויסקונסין לא ניצלה את זה והמשחק הלך להארכה. גם בהארכה המשחק היה צמוד, והגיע לשניות האחרונות כפלורידה סטייט מובילה בנקודה והכדור אצל וויסקונסין. טרייבון יוז לקח אחריות והלך לסל, שם עשה סל ועבירה כדי לתת לוויסקונסין יתרון 2 נקודות, עם 3 שניות על השעון. הפרשן אמר שאם הוא המאמן הוא מכניס את גרנט היל וכריסטיאן לייטנר וזורק כדור על כל המגרש (בדיחה שנדב הנפלד יבין, אבל כנראה לא יצחק ממנה), אבל מכיוון שגרנט היל בפיניקס ולייטנר כבר פרש, פלורידה סטייט הפסידו. בוהנן סיים עם 16, ננקיויל עם 14, יוז ולנדרי עם 10 כ"א לוויסקונסין. טוני דאגלס היה מצויין בפלורידה עם 26, אבל רק סינגלטון עזר לו עם 12. המשחק השלישי היה הגרוע מכולם, והמותח מכולם. אוהיו סטייט מול סיינה. שתי קבוצות לא טובות במיוחד שהעבירו פרקי זמן ארוכים בלי לקלוע. אוהיו סטייט הובילו ב11 המהלך המחצית השניה אבל החמיצו 11 זריקות רצופות, ואיפשרו לסיינה לחזור למשחק. ליוביליס הייתה הזדמנות לנצח כבר בזמן הרגיל כשהחמיץ ליי אפ במתפרצת ונשלח לקו, משם עשה 1 מ2 להשוות את המשחק. בהארכה הראשונה אוהיו סטייט עלו ליתרון 3 עם שניות ספורות על השעון, רונלד מור לא התרגש, והלך על שלשה לשיוויון. בהארכה השניה אוהיו סטייט הובילו בנקודה שניות ספורות לסיום, כדי לגלות שברק כן מכה פעמיים באותו מקום, ורונלד מור, מאותה משבצת בדיוק שם שלשה לניצחון. אוהיו סטייט עוד הספיקו להחטיא נסיון לשיוויון. יוביליס עם 20, רוסיטר עם 16 ו15 ריבואנדים, 12 ו9 להאשברוק (8 איבודים), 11, 7 ו6 אסיסטים למור, 10 ו13 ריבאונדים לפרנקלין. באוהיו סטייט, אוון טרנר עם 25, 9 ריבאונדים, 8 אסיסטים שלא הספיקו. 11 לביופורד, ו10 למאלנס שכמה מהלכים טובים שלו נתנו את היתרון לאוהיו סטייט בסוף ההארכה הראשונה אבל לא הספיקו. מול לואיוויל בכל מקרה אין לסיינה סיכוי, וגם לאוהיו סטייט לא הייתי נותן יותר מדי.

כתבתי תגובה מושקעת שלא עלתה ../images/Emo46.gif

בכל מקרה ,בתמצות מטורף... הייתי מחפש היום הפתעות במשחק של ממפיס ומרילנד וגונזגה למערב קנטאקי(הרבה נקודות קצב מהיר ההאסקיס והטאר הילס ימשיכו די בקלות בדו ספרתי גם אוקלהומה בהילוך שני דיוק יתקשו וימשיכו וושינגטון יעשו את העבודה וילאנובה תעיף את הילדים מלוס אנגלס - צפוי להיות יופי של משחק

למעלה