Manzanita? מי שמע?

• פותח הנושא motir
  • פורסם בתאריך

motir

New member
Manzanita? מי שמע?

הי, מצאתי זמר פלמנקו מעולה, ושמו בישראל (ובניכר) Manzanita. הגעתי אליו, אגב, דרך הפרסומת של השיחות לחו"ל (עם יוסי סיאס). שאלתי: איזה דיסק מומלץ יש ל-Manzanita? חיפשתי מעט מידע ברשת ולא מצאתי כמעט. יש לי אפשרות להביא דיסק או שניים מספרד, כך שבטח אוכל למצוא כמעט כל דיסק שלו. מה הכי מומלץ? תודה! מוטי

Zidan de Toledo

New member
דיויד ברוזה? מי שמע?

שאלה מאד רלוונטית, ואתחיל מהסוף - מנזניטה, לצערנו הרב, נפטר לפני מס' חודשים לא רב! ועכשיו מהתחלה..מנזניטה ('תפוח קטן' בספרדית), התחיל את דרכו כנגן פלמנקו צועני מן השורה, אבל בהמשך פנה לכיוון המוסיקה הקלה והפופוליסטית הספרדית, וכתב להיטים רבים שלימים תורגמו ע'י יהונתן גפן והיו ללהיטיו של ברוזה בארץ כגון - "בליבך" "סיגליות" "נולדת בשבילי" והתפרסם גם הביצוע שלו בספרדית לשיר הצרפתי"לה בוהמיה"ועוד.. הוא הוציא מס' רב של דיסקים, אבל הייתי ממליץ לרכוש את האוסף הכפול שלו שנקרא LOS GRANDE EXITOS. אל תצפו לשמוע שם פלמנקו, המקצב השולט שלו הוא הרומבה.. אגב, הוא התארח במופע של דיויד במצדה ב-99, ושר איתו את שיריו. מקווה שעזרתי

motir

New member
תודה רבה../images/Emo70.gif אני תמיד עצוב כשאני

מגלה יוצר חדש עבורי, מתלהב מהיצירה שלו, ואז מבין שהוא נפטר לא מזמן והחמצתי הופעה שלו ממש בקצת... ועוד כאן בארץ
אנסה למצוא את האוסף. תודה רבה שוב!

למעלה