manitou minut

neio1

New member
manitou minut

לפני כשנה רכשתי אופניים עם בולם קדמי מסוג manitou minut 3 מהלך 130 מ"מ ובשם הכנות אני די מאוכזב- לאחר כ5 חודשים ובסגנון רכיבה די רגוע ונוטה יותר לקרוס קאנטרי התחיל הבולם בבריחת אויר מהצלינדר השמאלי ( לא spv) לאחר התגברות על תקלה זו שוב צצה בעיה רק שהפעם חמורה יותר ,הבולם נעשה נוקשה יותר ה rebound לא מתפקד ,וגם ה spv - לאחר שליחתו לחנות ממנו נרכש ולאחר שני נסיונות תיקון עדיין הבולם בשלו ואף התקלות החמירו, לטענת החנות החלק שצריך להחליף לא בנמצא בארץ כרגע. האמת אני די מאוכזב הן מהבולם והן מהשרות , רציתי לשאול האם תקלות אלו אופייניות למוצר זה וכ"כ דעתכם כיצד על היבואן לנהוג במקרה זה? בתודה.

Oldster

New member
נסיון לעזור

אין לי נסיון אישי עם MUNUTE אך מכיון שאני קצת טכנו-פריק (קורא ומקשקש הרבה) והיו לי שני שני MANUTOU בעבר, הנה 2 גרוש שלי בנושא: 1 - מזלגות MANUTIOU מדהימים כשהם עובדים (זה לפחות משניים שהיו לי והרבה של אחרים) אבל..... כשמתחילים הבעיות שמעתי מהרבה רוכבים שקשה לצאת מזה 2 - בעבר הרחוק, כששרות היה ניתן ע"י רם גולומיק עצמו.... השרות ומקצועיות היה 10 (חוץ מהמקרים שהיה 11
). שמעתי שעכשיו, עם מצמן הדברים לא תמיד "דופקים" . מה שרם היה עושה - נותן לך בולם חליפי עד שהחלק יגיע.... מה שמצמן יעשו - לא יודע 3 - אני יכול להציע לך שני דברים: - תפנה לאבי צוראל (מצמן ק.ביאליק) ע"י מסר בפורום. מנסיון לא אישי, שמעתי שהוא "מר שרות" ויעשה הכל ועוד קצת כדי לעזור - אם אתה יודע מה בדיוק נדפק (וגם אם לא אפשר לנסות כמו שפעם עשיתי).... תפנה ב EMAIL ל MANITOU דרך האתר שלהם. אני פעם עשיתי כך (לפני כ 5 שנים) וקיבלתי מכלול TPC ו TOP DAMPER חדשים בחינם תוך שבועיים. מקווה שעזרתי

FaragMan

New member
בעייה זהה הייתה לחבר שלי במניטו

סטאנס על השבוע הראשון שקנה את האופניים רק שאצלו גם נזל שמן מהפקק למעלה.. החליפו לו את הקייסים לשרמן והבעייה נפתרה..

nintense

New member
איך בדיוק תרמת בתשובתך ?

הבעיה שאתה מתאר היא אפילו לא דומה והסטנס הוא בכלל לא מינט וכל זה בכלל מזלג של חבר שלך.

nintense

New member
תפנה ישירות למניטו...

המינט הוא מזלג מצויין ואין סיבה שלא תהנה ממנו.

neio1

New member
ק"כ תודה למשיבים../images/Emo24.gif

היום נשלח הבולם ליבואן, אשמח לעדכן לגבי התפתחויות ......

neio1

New member
עידכונים../images/Emo92.gif

טוב......אתמול הבולם חזר מהיבואן, ומה רבה היתה הפתעתי...- את שסתום ה-spv ביטל ,ובמקומו נמצא כפתור אדמדם שהכתובית "intrinsic damping " מתנוססת עליו. אם הבנתי אינה מטעני היבואן פשוט ביטל את פונקציית האנטי בובינג spv ושם משהו אחר, ובכן לאחר רכיבה קצרה אחת ,מתגלה בולם רגיש יותר, הרבה יותר ,למעשה הוא כל כך רגיש עד שתוך כדי פידול ב stending postion האופניים הופכים לנדנדה רבת עוצמה. האם ע"פ תיאור "התיקון " שנעשה לבולם יש למישהו מושג ירוק מה בעצם נעשה- האם ביטול שסתום ניפוח ה-spv והתקנת כפתור ה intrinsic damping בעצם בוטלה טכנולוגית האנטי בובינג? אנא עזרתכם, אני די מבולבל ואפילו מאוכזב

למעלה