manic subsidal

manic_subsidal

New member
manic subsidal

איש טוב.. אתה בטוח אחד ששומע אוףספרינג... על פי השם שלך... שיט איזה חבל לראות להקה טובה נהרסת... התחילו בתור פאנק מצוין.. והתרדרו ל רוק פופ... שיט... HAIL NOFX

manic_subsidal

New member
fuck

הם לא רק הוציאו אותו לכוד... הם גם הוציאו לו ישר ווידאו כמו איזה פופ מסריח לא הורדתי את השיר... פחדתי לשמוע אותו זה יוריד לי יותר מה אני כבר חושב עליהם אתה מוכיח לי שצדקתי ולא הייתי צריך להוריד אבל השם הישן שלהם אדיר manic subsidal

voodoo

New member
שמישהו יחזיק אותי !!!

טוב...אף אחד לא בא ? הממ, בכל מקרה ...כמה הערות... השיר דיפיי יו, הוא ........שיר די טוב ( מחכה שתרגעו )...נרגעתם ? יופי, למה הוא שיר טוב ? כי הוא לא שיר רע !! ודי כבר להגיד שהוא כן !1 אוקיי..אז אופספרינג השתנו ! הם לא מנגנים כמו לפני 15 שנה ..ברור שהם ישתנו ! אבל להגיד פופ מסריח ?? זה כבר לזרוע מלח פלפל שום ושמן זית על הפצעים !! אני אומנם לא שומע אופספרינג כבר די הרבה זמן, ובכל זאת שיוצא להם משהו חדש אני מרגיש מחוייבות מסויימת בשבילו ( אל תתחילו לפרש את החרא שאני אומר ) והדיסק החדש שיצא להם בקרוב ...... יהיה מצויין ! וכל אוהב אופספרינג שאמר שCO1 מסריח יראה שאופספרינג כן, כן .......כן ! תראו את האור !! חח..טוב, בטח הרמתי כאן כמה גבות ( אין תפוזים עם גבות כבר ?) בכל מקרה ...אוהב אופספרינג ...אוהב דיפיי יו, אאה הערה אחרונה...השיר דיפיי יו הוא לא שיר של האופספרינג !!! כלומר..הוא כן, אבל לא יכנס לאיזה אלבום...ככה שגם הקליפ וגם השיר לא משקפים את אופספרינג ..וחכו לדיסק החדש ...ואז תדברו .... ולא ! אני לא אובייקטיבי, ואני מספיק קול לשים ז*ן מצונזר על כולכם ... לילה טוב .

Manic Subsidal

New member
defy you שיר לא רע... בוא נגיד...

אבל הוא בהחלט לא אחד מהשירים הטובים שלהם... טוב לא משנה, היה כבר דיון ארוך בנושא השיר הזה. ובקשר לאלבום... אני מחכה לו בקוצר רוח.

dansh

New member
כמה דברים...

דבר ראשון... הוא כן. דבר שני- Offspring באמת השתנו ובאמת מנגנים הרבה פחות טוב אבל הם עדיין טובים...

manic_subsidal

New member
מאיפה אני יכול להשיג את השירים האלה

זה לא קשור לא מעניין אותי אם הם טובים היום או לא ברור שהם יותר טובים מרוב הלהקות היום... זה אוףספרינג... זה חרא שהסגנון שלהם השתנה בצורה אדירה משחור ללבן CO1 היה לא רע... הוא היה אחלה דיסק פופ רוק... וטיפה פאנק רוק... אולי כמה קטעים אבל להוציא שירים סצם לאמטיוי זה בריטני ספירס... ולמה ברור שישתנו? זה נכון שלהקות משתנות אבל... איכ... בסוף כולם יגמרו כמו לינקין פארק או מצמוצ182 ברור שאופספרינג עדיין יותר טובים אבל הם כבר לא מנגנים את מה שאהבנו (אהבתי) אותם ומה שהתחלתי להגיד זה למה ברור שישנתו? תראו את NOFX כמו שצריך... לא השתנו כמעט בכלל ועוד מלא להקות פאנק כנראה שלהקה שמצליחה כמו אוףספרינג היא מרגישה מחוייבת להשתנות שזה יוצא נגד מלא דברים שאופספרינג מאמינים בהם וזה קטע ממש מסריח

manic_subsidal

New member
מה שניסיתי להגיד זה

אני לא יוצא דווקא נגד אוףספרינג אני פשוט ממש ממורמר שהם השתנו לרעה וירדו ברמה

Ignition

New member
תגיד אופוריישן מאיפה יש לך שירים של

שלא אופספרינג בזצן שהם היו מניק סבסידל? ד"א זה אני parksons נדפק לי השם משתמש ואופספרינג קצת בקונספירייסי ירדו ברמה קצת ודפיי יו די נשמע כמו האלום האחרון אבל זה שיר נחמד ...

OPERATiON_iVY

New member
האמת הורדתי שניים מנאפסטר

את SORRORITY BITCH ועוד איזה אחד... ואת IRAN (טהרן כאילו) שלחו לי...

למעלה