Man Overboard מישהו יודע באיזה אלבום נמצא השיר הזה?
P PinD New member 23/12/03 #4 הדיסק הזה כבר ישן הדיסק הזה יצא לפני הרבה זמן... הוא ישן! take off your pants and jucket יותר חדש ממנו אני לא בטוח שיש אותו בחנויות ניראה לי אתם צריכים להזמין אותו במיוחד
הדיסק הזה כבר ישן הדיסק הזה יצא לפני הרבה זמן... הוא ישן! take off your pants and jucket יותר חדש ממנו אני לא בטוח שיש אותו בחנויות ניראה לי אתם צריכים להזמין אותו במיוחד
• •° R£anima†ioN •° New member 24/12/03 #8 ../images/Emo6.gif חח לא התכוונתי לזה ככה ../images/Emo182.gif התכוונתי אם הוא כבר בארץ זאת אומרת , אם הוא סוף סוף בארץ חחח עזבו, בכל מקרה לא סידרתי טוב ת'משפט זאת לא הייתה הכוונה
../images/Emo6.gif חח לא התכוונתי לזה ככה ../images/Emo182.gif התכוונתי אם הוא כבר בארץ זאת אומרת , אם הוא סוף סוף בארץ חחח עזבו, בכל מקרה לא סידרתי טוב ת'משפט זאת לא הייתה הכוונה
M michalas New member 25/12/03 #9 לאיזה דיסק התכוונת../images/Emo35.gif נראה לי שיש פה בלבול...אני חושבת שהתכוונת לחדש...לא
• •° R£anima†ioN •° New member 25/12/03 #12 אני ? ../images/Emo182.gif מההה פתאום לא לחדש החדש כבר שמעתי [דיסק בנננזונה!] התכוונתי לדיסק של ההופעה , אני לא ראיתי אותו בארץ
אני ? ../images/Emo182.gif מההה פתאום לא לחדש החדש כבר שמעתי [דיסק בנננזונה!] התכוונתי לדיסק של ההופעה , אני לא ראיתי אותו בארץ
M michalas New member 25/12/03 #13 אהה...הממ..אופס.. אז באמת המילה "כבר" לא ממש מתאימה... לא משנה, ענו לך
ו וויזלי_גירל New member 26/12/03 #14 הדיסק של ההופעה... די קשה להשיג אותו בארץ אבל אולי אפשר לבקש שזימינו בחנויות...
S shiepki New member 23/12/03 #5 חח.. באמת המילה "כבר" לא מתאימה הדיסק הזה יצא בשנת 2000, ולדעתי כבר לא מוכרים אותו בשום מקום בארץ (הייתה כמות מובלת או משהו)
חח.. באמת המילה "כבר" לא מתאימה הדיסק הזה יצא בשנת 2000, ולדעתי כבר לא מוכרים אותו בשום מקום בארץ (הייתה כמות מובלת או משהו)
A Attica New member 3/1/04 #15 תזמינו....אלבום פצצה!!! וואי......תזמינו באמת באינטרנט בכלל.....לי במזל יצא לקנות אותו בחנות...הוא היה היחיד שם.... בפוקס זה היה....כי הוא היה בגרסה מאוד מוקבלת בארץ.....
תזמינו....אלבום פצצה!!! וואי......תזמינו באמת באינטרנט בכלל.....לי במזל יצא לקנות אותו בחנות...הוא היה היחיד שם.... בפוקס זה היה....כי הוא היה בגרסה מאוד מוקבלת בארץ.....