Man are just big apes

טל קר

New member
אבל אשמח לשמוע את דעתך

אתה חושב שיש בזה מין האמת? אתה חושב שהקריקטורה הזו יכולה לפגוע במישהו? איך אתה מתיחס לקריקטורות כאלה בתור גבר? בקיצור, מה בעצם המסר שלדעתך עובר בקריקטורה הזו, ומה אתה חש כלפי אותו מסר?

hunky@dory

New member
מגעיל

האם זה הומור? כמו שאני מתנגדת לזילות גוף האישה אני מתנגדת לזילות גוף הגבר... עם כל הכבוד ... זה לא הומור... אנשים בגילאים שונים... במיוחד בגיל ההתבגרות.. רגישים לדימוי הגוף והצגת הגוף בצורה נלעגת ומבחילה, הן הגברי והן הנשי, עלולה להסתיים, אצל נשים לפחות, במחלקות להפרעות אכילה בבית חולים בלינסון. דימוי גוף נמוך עלול לגרום להפרעות נפשיות וגופניות ועצם הצגה ציבורית ´הומוריסטית´ כביכול של הגוף כנלעג ואנטישמי ( כלומר מזכיר תעמולה אנשטישמית המשווה יהודים לחיות ) עשויה להיות לא מצחיקה בכלל עבור אילו שנפגעים נפשית פיזית וכלללית מחברת "תעשה הכל ותשלם כל סכום כדי להראות כמו קן, בארבי או קית מוס" ענבל

מסכימה איתך לחלוטין, ולכן מה שברח

לך מהאצבעות אל המקלדת כלכך לא לענין (הודעתך למעלה). כמו שכבר נאמר ואמרתי, בכל אדם - גם נשים - מסתתר זכרן קטן.

השימוש במילה "פוסטמה" בהודעתך

ב - 5.12 2:41 . שימוש במילות גנאי ובתוארים משפילים, אופייני לחברה זכרנית, בה תמיד מישהו חייב להיות למעלה על מנת לשרוד או להוכיח בעלות, ולכן מושקע מאמץ בהנחתת אחרים.

hunky@dory

New member
מסכימה איתך ../images/Emo20.gif

וחוזרת בי מן הביטוי הפוגעני...
ענבל

~דויד~

New member
אני אשמח לומר לך מה דעתי

ראשית, יש בזה משהו. זה דומה מאוד לתיאור של הספר "גברים ממאדים ונשים מנוגה". שני המינים פועלים באופן שונה ויש להבין את זה. שנית, אני מתאר לעצמי שאנשים יכולים להיפגע מן הקריקטורה, אבל זאת היא הבחירה שלהם להיפגע. שלישית, בתור גבר, זה מעלה אצלי אהבה כלפי ה"גבר" (הגורילה) הנחמדה שבסך הכל היו לה כוונות טובות וכעס כלפי האישה, שמסתכלת על החיצוניות ולא על הפנימיות של ה"גבר", או ששומרת דברים בפנים ומצפה שה"גבר" ידע מה הם. וזהו המסר בקיצור. ואני מודה, הקריקטורה לא מצחיקה אותי, ואני לא חושב שהיא מצחיקה. אני רק רציתי לבדוק, מה דעתכם על הקריקטורה, והבעתי דעה הפוכה (בכותרת) למה שאני חושב. זהו , יקירה, אני שמח ששאלת

למעלה