Malene מדנמרק ניצחה!

טליה ג

New member
Malene מדנמרק ניצחה!

שיר מאוד מוצלח וקליט לדעתי, מין שילוב בין בלדה לדיסקו. הוא אמנם נשמע הרבה פחות "דני" מהשירים האחרים של דנמרק, אבל מכיוון שהוא ממילא יתורגם לאנגלית זה לא נורא. יש כביכול קווי דמיון בין השיר הדני לבין השיר הפיני, כי שניהם להיטי דיסקו- אבל בעוד שהשיר הפיני הוא (תרשו לי לצטט את אהוד- זו הייתה ממש ההגדרה הנכונה)סתם קשקוש קצבי(גדול, אהוד!), השיר הדני בנוי היטב, ולדעתי מובטח לו מקום אפילו בחמישיה הראשונה! כל הכבוד, דנמרק!!!

אהוד_

New member
תודה!, תודה!

אני בסכ"ה אומר את האמת

ביג דיל

New member
לא שיר מלהיב כמו בשנתיים האחרונות

סתם עוד שיר אירוויזיוני. פינלנד גם כן סתם שיר, השיר האסטוני גנוב, השיר משוויץ מרענן, קורינה מאי בטוח תזכה בקדם הגרמני וסביר להניח שבחמישיה בתחרות הגדולה (אחלה שיר לגייז) ואני מייעץ לבריטים לשלוח את הבלדה. מה עוד? חכו לרביעי למרץ לשמוע את השיר שלנו. ידיד שלי שמע אותו ואמר שהוא לא רע בכלל!!!

אייל_18

New member
אוקיי, זה המספר 1 שלי עכשיו...

הקדם שלהם היה מלא בשירים שמכניסים ת´בנאדם ל-קומה, עם מסר בסיגנון "I love you and want you to know I love you". רק שיר מספר 4 ושיר מספר 10 בלטו לטובה, והשיר הכי טוב ניצח. אני מניח שהביצוע באנגלית רק יוריד מערך השיר... ובכל זאת אף אחד מהשירים שנבחרו עד עכשיו לא חזקים מספיק, לא מרשימים, לא קלאסיקות. בקדמים שעוד לא נערכו יש פה ושם שירים נחמדים, אבל בסך הכל גם משם לא תבוא הישועה... אולי רק Come Back מהקדם הבריטי. אני מתחיל להסכים עם אהוד, שהמצב הזה מכין את הקרקע לשרית חדד. פתאום יש לי הרגשה שמוקדם עוד להספיד אותה. דרך אגב, אני ממש המום שאף אחד לא שם לב ששיר מספר 5 אתמול, היה בחלקו פשוט העתקה ברורה של Love Of My Life של Queen.

טליה ג

New member
אצלי זה מס´ 2, אחרי שווייץ

אני עדיין מעדיפה שירים בסגנון אירוויזיוני טיפוסי, כמו השווייצרי. אבל מבחינת סיכויי ההצלחה באירוויזיון, נראה לי שדנמרק תצליח ביותר מבין 4 השירים שידועים עד כה, אח"כ אסטוניה, אח"כ שווייץ, ואחרונה חביבה...פינלנד.

למעלה