makes it all clear

noosh

New member
makes it all clear

טוב, לקחתי את זה על עצמי היום. מתנצלת מראש. האמת שחשבתי לעשות על Raspberry Swirl, אבל לא כזה התחברתי למילים. ואז במקרה חלפו עיניי על שם האתר ואמרתי לעצמי שזה מתאים עכשיו, ועוד לא עשו על זה, אז אני אנצל את ההזדמנות (בכל זאת, מהשירים שלה האהובים עליי ביותר). אז אינ מצטערת אם זה לא יהיה נחמד, למרות שלא נראה לי. או שאני סתם אפאטית עכשיו. - מעזים עכשיו? - מתי אתם מרגישים שיש לכם יותר ממה שאתם רוצים? - הסלב המועדף ללידה בחצר האחורית שלכם: - אתם רוצים שהוא/היא י/תחזור? מה הייתם עושים בשביל זה? - גלידה אהובה: - מה יימס לכם בידיים? - בידיים של מי תימסו? - יש לכם תחושת זמן טובה? מה יגרום לכם לאבד אותה? - מרגישים שאתם אופק של מישהו? הייתם רוצים להיות? - יש לכם אופק מוגדר? - מים - מזככים או מלכלכים? - מה זה עושה לכם? (מישהו יודע?) (Here, In My Head, אם מישהו עוד לא זיהה.)

Shame in you

New member
6

- מעזים עכשיו? כנראה. אבל אני לא יודעת מה זה נותן. - מתי אתם מרגישים שיש לכם יותר ממה שאתם רוצים? תלוי. בדברים הרעים, כן. - הסלב המועדף ללידה בחצר האחורית שלכם: או גאד, שאף אחד לא ילד בחצר האחורית שלי - אתם רוצים שהוא/היא י/תחזור? מה הייתם עושים בשביל זה? לא יודעת מה הייתי עושה, כנראה שהרבה. - גלידה אהובה: למה בכל השירים של טורי מוזכרת גלידה?! - מה יימס לכם בידיים? אני מקווה שלא מה שאני מנסה לעשות עם החיים שלי עכשיו. - בידיים של מי תימסו? של החום הזה שעומד לבוא. - יש לכם תחושת זמן טובה? מה יגרום לכם לאבד אותה? עוד לא הבנתי בדיוק מה זה זמן - מרגישים שאתם אופק של מישהו? הייתם רוצים להיות? כן, אבל אני לא. - יש לכם אופק מוגדר? דלי - מים - מזככים או מלכלכים? מזככים! - מה זה עושה לכם? (מישהו יודע?) לא יודעת. התקופה הזאת לא עושה לי טוב.

InBaR 85

New member
משום מה אני מרגישה את אותו הדבר../images/Emo45.gif

התקופה הזאת לא עושה לאף אחד טוב....

Hey, do you know

What this Is doing to me? בדיוק שמעתי עוד שיר מהאלבום החדש. זה אולי טוב. אולי צריך להתרגל. כנראה שכן. זו טורי. אבל אבל איך שהיא מבטאת בסוף את And spring brings fresh little puddles That makes it all clear Makes it all ואז היא צועקת או בוכה או אני לא יודעת. אין לי מילים בכלל. הסוף של השיר הזה הוא מכושף.

noosh

New member
כל השיר הזה מכושף

Come back, I'll show you the roses, איך שהיא מושכת את ה-Come back הזה, משתהה עוד טיפה. אני כל כך אוהבת אותו, הוא יודע לנגן בדיוק על המקומות הנכונים והשירה שלה בסוף (ובאמצע, ובהתחלה) כל כך כנה. היא מעבירה בדיוק את התחושה הזאת של "כאן, בראש שלי", של הסחרחורת מהמחשבות והבלאגן.

לא ידעתי שיש את זה ביוטיוב

http://www.youtube.com/watch?v=j2WRn3xfEkA זה שווה רק בשביל ההבעה על הפנים שלה בדקה 3:23.

Shame in you

New member
עוד משהו קטן

http://www.youtube.com/watch?v=yjVPAUUpxIs&mode=related&search= תראו כמה היא יפה פה.

רעוּת

New member
ואז לישון. אולי.

- מעזים עכשיו? לא - מתי אתם מרגישים שיש לכם יותר ממה שאתם רוצים? לא יודעת. אולי כשאני אזכה בפיס ויהיו לי 50 מליון אני ארגיש שזה יותר מדי, אבל אז זה באמת יהיה צרות של עשירים - הסלב המועדף ללידה בחצר האחורית שלכם: אין לי חצר אחורית ומה לעזאזל עבר לך בראש? - אתם רוצים שהוא/היא י/תחזור? מה הייתם עושים בשביל זה? הכל - גלידה אהובה: שוקולד! - מה יימס לכם בידיים? אני מבינה שזה קשור למילים של השיר והכל, אבל מה עובר עלייך?! - בידיים של מי תימסו? כנ"ל - יש לכם תחושת זמן טובה? מה יגרום לכם לאבד אותה? בדר"כ כן. אני פשוט נורא סובלת כל הזמן והחיים שלי בזבל, אבל אני כל הזמן שמה לב לזמן כי הוא לא עובר. סתם, אני פשוט לא מעופפת. - מרגישים שאתם אופק של מישהו? הייתם רוצים להיות? לא, ולא יודעת - יש לכם אופק מוגדר? לא - מים - מזככים או מלכלכים? מזככים - מה זה עושה לכם? רע. (מישהו יודע?) (לא)

behappy

New member
בוקר טוב, אומשהוכזה=]

- מעזים עכשיו? כן. כן כן כן. - מתי אתם מרגישים שיש לכם יותר ממה שאתם רוצים? נגיד, בתקופות אינטנסיביות מדי, כשזה מתיש. - הסלב המועדף ללידה בחצר האחורית שלכם: טורי, נו מה! - אתם רוצים שהוא/היא י/תחזור? מה הייתם עושים בשביל זה? לא. - גלידה אהובה: פירות יער/משהו עם אלכוהול - מה יימס לכם בידיים? שוקולד
- בידיים של מי תימסו? של מי שאוהב באמת. - יש לכם תחושת זמן טובה? מה יגרום לכם לאבד אותה? לפעמים. גורם לי לאבד אותה כשאני נהנית מאוד מאוד - מרגישים שאתם אופק של מישהו? הייתם רוצים להיות? לא. הלוואי וכן. - יש לכם אופק מוגדר? לא. הוא משתנה כל יום-יומיים, בהתאם לשאיפות שעפות מהראש הקודח [מדי!?] שלי - מים - מזככים או מלכלכים? מזככים. כל כך. - מה זה עושה לכם? דייסה בראש. אבל זה בגלל ה-14 שעות שינה רצוף

תירי אחד בראש, אחד בלב.

- מעזים עכשיו? אף פעם לא. - מתי אתם מרגישים שיש לכם יותר ממה שאתם רוצים? לא. - הסלב המועדף ללידה בחצר האחורית שלכם: - אתם רוצים שהוא/היא י/תחזור? מה הייתם עושים בשביל זה? אני מחכה. - גלידה אהובה: שוקולד, פצפוצי שוקולד, שבבי שוקולד וכו'. אה. ובננה. - מה יימס לכם בידיים? כולם! |שרמנט|. סתם. לא יודעת. - בידיים של מי תימסו? אני מקווה שאני יכולה. - יש לכם תחושת זמן טובה? מה יגרום לכם לאבד אותה? בד"כ כן. בעיקר בבקרים שאני שעון אנושי. ואנשים שאני אוהבת. - מרגישים שאתם אופק של מישהו? הייתם רוצים להיות? לא. כן. - יש לכם אופק מוגדר? לא. - מים - מזככים או מלכלכים? הראשון נראה לי. - מה זה עושה לכם? בחילה. (מישהו יודע?) לא.

noosh

New member
it's only when I sleep

מעזים עכשיו? אני משתדלת. לא יודעת כמה זה באמת. - מתי אתם מרגישים שיש לכם יותר ממה שאתם רוצים? כשאני שלמה עם מה שיש לי. וכשאני בחברה של אנשים שאני אוהבת. - הסלב המועדף ללידה בחצר האחורית שלכם: אני לא יודעת מה חשבתי כששאלתי את זה.. - אתם רוצים שהוא/היא י/תחזור? מה הייתם עושים בשביל זה? אני לא חושבת שאני רוצה שיחזרו. אבל אם הייתי רוצה, הייתי עושה הרבה, אני חושבת. רק לא מוותרת על עצמי. ויש אנשים שאולי הייתי רוצה שיחזרו, רק שאין לי אומץ לעשות עם זה שומדבר. - גלידה אהובה: Cookie Dough של בן אנד ג'ריז
- מה יימס לכם בידיים? כל מני סוגים של רגש. בעיקר כזה שאני צריכה - בידיים של מי תימסו? כרגע, של אף אחד. - יש לכם תחושת זמן טובה? מה יגרום לכם לאבד אותה? הווו כן, בהחלט. ואני מאבדת אותה בעיקר כשאני מאוד מאוד נהנית. - מרגישים שאתם אופק של מישהו? הייתם רוצים להיות? אני לא חושבת שאני אופק של מישהו. באיזשהו מובן הייתי רוצה להיות, ומצד שני, זה קצת מלחיץ אותי, לא יודעת - יש לכם אופק מוגדר? אני לא חושבת, לא כרגע.... זה לא כ"כ טוב, אולי - מים - מזככים או מלכלכים? עוד לא החלטתי, האמת (leave my heart soaking wet, boy, your boots can leave a mess, ואני יודעת שזה השיר של שבוע שעבר, ובכל זאת). - מה זה עושה לכם? אני לא יודעת מה עושה לי, אבל זה לא טוב בכלל. (מישהו יודע?) אני לא יודעת. ג'יזס, שכחתי שאני אצטרך לענות על זה גם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אני עכשיו [!!!]

מתישבת לעשות אחד על Raspberry יא...
תבדקי את רמת האסטרוגן שלך בבקשה! אף פעם לא הרגשת ש-all the boys can't be men??? - מעזים עכשיו? - מתי אתם מרגישים שיש לכם יותר ממה שאתם רוצים? אני כבר לא זוכרת איך זה.. - הסלב המועדף ללידה בחצר האחורית שלכם: אחת המתוסבכות האלה, נו. - אתם רוצים שהוא/היא י/תחזור? מה הייתם עושים בשביל זה? הכל.. - גלידה אהובה: בננה תמר סורבה. - מה יימס לכם בידיים? הדברים שאני מנסה להאחז בהם. לפעמים - בידיים של מי תימסו? של מי שיאהב אותי ויצטרך אותי בדיוק במידה הנכונה - יש לכם תחושת זמן טובה? מה יגרום לכם לאבד אותה? בדיוק בדיוק זה. - מרגישים שאתם אופק של מישהו? הייתם רוצים להיות? מאוד. - יש לכם אופק מוגדר? כבר הרבה זמן שממש ממש לא ולהפך.. נראה לי שאבדתי אותו. - מים - מזככים או מלכלכים? תלוי איפה הם זורמים. - מה זה עושה לכם? גאד. (מישהו יודע?) אף אחד בכלל לא יכול להבין. [אולי טורי...]

למעלה