MAKE UP SEX...

tokit

New member
לא משהו..

למייק אפ יש נטיה להימרח על הכל, בעיקר אם מזיעים.. ולא תמיד זה יורד בכביסה.. בקיצור.. כשזה מגיע לסקס, עדיף בלי מייק אפ !!

shellush

New member
סקס שאחרי מריבה / ויכוחים / מלחמה

הוא יותר תשוקתי ויותר סוער מכל סקס אחר... בגלל שמריבה היא סוערת והיא מלאת יצרים וכשמביאים את זה למיטה, זה ואווווו!! ולכן גם תמיד בסרטים וסדרות נורא אוהבים לתת לנו סצינות של זוג שרב ומתווכח בלהט ושנייה אחרי זה הם מזדיינים בלהט! אמנם סרטים זו לא דוגמא למציאות, אבל במקרה הזה, זה נכון.

סמיאגול

New member
עוד מישהי שאוהבת סיינפלד....

עד עכשיו רק אני הבאתי הקבלות לסידרה האלוהית

P u s s i c a t

New member
ולמה זה?

אחלה דבר שבעולם! פעמיים בחיים חוויתי. פעם אחת כשחבר לשעבר החליט לנסות מזלו בחו"ל ונסע לארה"ב לשנתיים. היה ברור לשנינו שאני לא מחכה לו בארץ. היה לנו סקס מדהים לפרידה. כל אחד משתדל שהשני לא ישכח אותו.... הפעם האחרת... נסיבות מחליאות, אמנם, אבל בזמנו כשהמידע לא היה שלם - היה אחלה. אנחנו לא מתאימים אמנם, אבל עדיין נמשכים, או כמו שאמר שימל'ה: "הבטחנו זה לזו ברגע של חולשה, שאם זה יגמר נגמור את זה יפה" סקס זה דבר מבורך בכל שעה יום, מקום, סיטואציה, זוית וסביבה. אז למה לא "לקשט" כזה אירוע?

voguemaster

New member
והגששים שרו:

"שאם זה ייגמר, נחליף בקבוק אחר.."

holgersen

New member
ואפרופו,

החודש האחרון של הקשר עם האקסית היה מאוד מכוסח. רבנו על כל מה שאפשר וגם על מה שלא. האנרגיה השלילית שהייתה בינינו יכלה בשקט לספק צריכת חשמל של עיר בינונית. ביום האחרון היא באה אליי עם מבט ארסי כדי לאסוף כמה דברים קטנים ששכחה. אני שכבתי בסלון, אדיש ולא מתעניין ואז רגע לפני שהיא עמדה לעזוב היא התקרבה אליי,נתנה בי מבט לא ברור ובלי לאמר מילה התחילה לגפף אותי! אני למרבה ההפתעה (או שלא,אני גבר כזכור) נעניתי והקטע המדהים הוא שזה הוביל לזיון הכי עצבני(במובן הטוב), אינטנסיבי ומפרק עצמות (שלי ושלה) שהיו לנו מעולם. אולי זה בגלל שהסקס בינינו תמיד היה מעולה ורצינו להספיק כמה שיותר בפעם האחרונה ואולי זה בגלל שדחסנו לזיון אחד אגרסיות של חודש... זה לחלוטין אחד המקרים היותר מוזרים (ומהנים) שחוויתי

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

בדיוק מה שהתכוונתי. מ ד ה י ם שמחה לראות שאני לא המוזרה היחידה פה

SrCumaLot

New member
בוודאי שיש

בדרך כלל הברייק אפ סקס יתרחש לא ממש ביום הפרידה אלא כמה ימים או שבועות אחריו. זה מעין "זיון אחרון לדרך" והוא בדרך כלל בעל איכויות גבוהות. תקראי מה שהולגרסן כתב למעלה- תיאור מעולה של זיון כזה.

T r i l i a n

New member
לא יודעת, לדעתי הוא חרא

אני בכלל לא בקטע של MAKE UP SEX יותר MAKE UP התכרבלות אני לא בנויה לסקס אחרי ריבים

לא רבים הרבה

אבל כשכן, לא יצא לי להתלהב מהסקס שאחר כך. לא באופן מיוחד, בכל מקרה.

למעלה