גם אנסה.
אוהבים לאפות? לא מאמין בזה. >< מתנחמים באוכל? הלוואי. מה אתם מסתירים מאחוריי המבט העיניים? הרבה יותר קיצוניות משאנשים רואים בי. מרגישים שאתם מרחיקים אנשים אחרים לפעמים? אם כן, למה? כן, המון פעמים. פשוט כי לא מרגיש לי שהם יבינו, ומפחיד אותי שהם נורא ינסו. הרגשתם פעם שקשר נכשל באשמתכם? כן. פעמיים, אפילו. במבט לאחור, מה הייתם משנים שם? בראשון לא הייתי משנה כלום, כי עם הזמן למדתי להבין שהוא היה הכל מלבד כשלון. השני? הייתי יוצא משם שמונה חודשים לפני שיצאתי. לְמה אתם לא "emotionally available" כרגע? לעצמי, בחצי מהזמן. בחצי השני אני מרגיש שאני יכול לספוג את כל העולם. there must be something here? כן. ולו רק בגלל שאם לא היה . . . טוב, אני פשוט אגיד שיש ראיות ברורות לכך שחייב להיות. מרגישים שלמים? לא. מה (או מי) חסר לכם בשביל להרגיש שלמים? איזה חבר ילדות שאבד לי בדרך, קצת יותר וודאות וכיוון בחיים שלי, ואוטו. מִמה/ מִמי אתם בורחים? מכל המעשים הקטנים האלה שיעידו על כך שאני ילד גדול. [לראיה - טלפון לבנק שאני נמנע מלעשות כבר קרוב לשלושה חודשים]. הזמן מרפא ? כן. אם לא, אז מה כן? טיפול פסיכולוגי ממושך, וחברים טובים. אה, ואלכוהול. אלכוהול ממש, ממש עוזר. שברתם למישהו את הלב? (או אם לנסח את זה בצורה קצת פחות דרמטית,- הייתם בצד הזורק)? לא היה בדיוק צד זורק/נזרק, אבל שיברון לב בהחלט היה שם. אז כן. הצטערתם על זה אח"כ? הצטערתי על שלא עצרתי לרגע כדי לרמוס אותו עד אבק. נחשב? Alnilam