MajoR_TOMזה בשבילך

פלומפי

New member
MajoR_TOMזה בשבילך

מכיון שלא ענית לי לגבי הויכוח (למרות שציפית לתגובה) אני קוראת עליך תיגר: מה דעתך בנושא... תבחר נושא כי אני חושבת שכבר מיצינו את נושא הדת! תחשוב על זה ותחזור אלי! אני מזמינה גם את כל השאר להצטרף!

MajoR_ToM

New member
אההם , אני חושב ....

למה את חושבת שאני כל כך אוהב להיתווכח ? אני אוהב להיתווכחל על דברים שאני באמת מאמין בהם מאיזה וויכוח נסוגתי ? למען האמת , אף אחד מכן לא סתר כלום ממה שאמרתי ואני חושב שברור לכולם שהעולם היה מקום יותר טוב בלי דת ועכשיו .... להיתווכח ? הנושאים החזקים שלי זה מוזיקה ואלוהים ..

MiSheL

New member
חחח....עכשיו הזכרת לי

קודם כל אגיד שזה נורא נורא משעשע :) הזכרת לי עכשיו שקראתי לא מזמן סקר בעיתון `ראש 1 ` אם אני לא טועה. הסקר עסק בשאלה `את מי לא היית מזמין לסוכה`? אז קודם כל אני מזמינה אותכם לענות על השאלה הזו בלי קשר ודבר שני, אחת הנשאלות ענתה שהיא לא הייתה מזמינה את בריטני ספירס כי היא לא רוצה דברים מזויפים בסוכה שלה :)))...... מישל

e-shfiyut

New member
לפחות טוב לדעת ש...

יש גם אנשים שפויים שקוראים ראש אחד ולא כולם הפכו למכונות כסף... דבר שני את מי אני לא הייתי מזמינה לסוכה.... אממממ... 1 את עצמי - חבל על הסוכה... 2 את ביבי (אני לא יגיד למה כדי לא לפתוח בעוד ויכוח פוליטי 3 דתיים... כי הם רק יתחילו לזבל על זה שהסוכה לא כשרה וינסו להחזיר את כל מה שזז בתשובה... 4 ערסים.... ``מה זה, איכס, פריקים...`` או ``חחחח...מה זה? סוכה?`` ואני עונה להם לא זה בית...דאאאא,כאילו,שיו,WOW. לירן

ביבי?

אני לא מבינה מה זו השנאה הזו כלפיו אז הוא קצת אדיוט, אז מה. אני לא חושבת שיש פוליטיקאי שיודע להתבטא טוב יותר ממנו, בלי קשר לנטיות פוליטיות.

e-shfiyut

New member
זה מה שאני שונאת...

הוא משקר לאנשים בפרצוף בלי למצמץ...(בעצם הוא ממצמץ קצת)

ואת מי אתם לא הייתם מכניסים לסוכה?

אני לא הייתי מכניסה את תום גני, היה מורח לי מוגלה של חצ`קונים על סמל ה``אושפיזין``, איכס.

MajoR_ToM

New member
אוי נו , זה כל כך קל

בריטני ספירס היא בובה , היא כלום היא רק הצד החיצוני של מכונה לעשיית כסף היא אפילו לא אומן השירים שלה נכתבים מראש כדי להיות קליטים וניתפסים בקלות היא אמרה את זה בעצמה השירים שלה מפגרים מבחינת מילים - הם בעצם לא אומרים כלום בכלל הם אילו לא מעבירים סיפור והתירוץ הפטטי שלה למילים - אני אוהב אותו והוא לא אוהב אותי / הוא אוהב אותי ואני לא אוהבת אותו / שנינו אוהבים אחד את השני - חוזרים בכל שיר שלה , ממש כל שיר . השירים הם חלק מתעשיה ענקית שכל מטרתה זה להוציא עוד כסף - כמו הפוקימונים - שנועדו רק לגרום לילדים להשתגע על זה . לא כמו פעם - אנשים היו מישתגעים על משהו כי הוא טוב . הם מישתגעים על זה כי זה עובד כמין איזשהו סוג של שטיפת מוח .בגל זה גם אין שום חילוקי דעות בין ילדים בקשר לזה הם כולם אוהבים פוקימונים . אותו הדבר . וכמו שה DEAD KENNEDEYS אמרו פעם - MTV GET OF THE AIR דרך הגב , לא יודע למה ניזכרתי , מישהו פה היה בהופעה של RAGE AGAINST THE MACHINE ?

מה שאתה אומר זה ש...

בריטני ספירס היא המדונה של דור הפוקימונים?? ואני הייתי בהופעה של רייג`...

פלומפי

New member
אני חייבת להסכים

ואל תשכח ש: ``אופס עשיתי זאת שוב שיחקתי עם ליבך והפסדתי במשחק או בובה בובה אופס אתה חושב שאני מאוהבת שנשלחתי ממעל אנ`לא כל כך תמימה!``

פלומפי

New member
אז ככה

ממש אין לי כוח לדבר על אלוהים. הוא יחיה את חיו ואני את חיי וככה כולם יהיו מרוצים. מוזיקה? איזה? ולשאלה הראשונה: האם משינה היא באמת כל כך טובה כמו שכולם אומרים? נכון זאת הלהקה ששרדה הכי הרבה זמן (בזמנו, עכשיו זאת טיפקס) והיא הוציאה 8 תקליטים (לא כולל דיסק ההופעה...) אבל איזה פריצת דרך משמעותית היא עשתה? שלא תבין אותי לא נכון אני אוהבת לשמוע משינה אבל... קח לדוגמא את ``היהודים`` שהוכיחו שאפשר לעשות מוזיקת רוק במדינה, הם לפחות עשו משהו ששינה. משינה סתם התפרקו...!

שני16

New member
משינה...

משינה עשתה מוזיקה נחמדה מאד שכמעט כולם אהבו(ואוהבים)לשמוע... אבל חוץ מזה?לא הרבה...אין שום חידוש או מקוריות במוזיקה שלהם...הם לקחו מה שהם אוהבים מכל אמן לועזי נחשב,והופה!יצא להם אחלה דיסק שבעולם...בשבילי צריך יותר.... ובקשר ליהודים,הם עשו מה שכמעט אף אחד לא עשה בארץ-רוק אמיתי...אבל הרוק הזה,הממממממ,לא כזה משהו למען האמת.גם בהם אין משהו טהור ומקורי משלהם...אני מאד מעריכה את זה שהם הצליחו לפרוץ את חומת הרוק שהייתה בארץ,אבל לא יותר... למען השם,הם אשכרה הכניסו שיר של זד לפלין לתוך השיר שלהם... אתם צריכים יותר? אני מעדיפה את שלום ואת אריק...ועם אתם רוצים קצת רוק איכותי,נסו את נושאי המגבעת,או איפה הילד בתקופתם המוקדמת...וגם נטאשה,שהם בהחלט היו תוספת חיובית ביותר למוזיקה בארצנו...ואל לנו לשכוח את ברי-המלך.... מוזיקה לועזית?תנו לי רדיוהד,נירוונה,דיוויד בואי,פינק פלויד,בוב דילן ושותפיהם,ואני אהיה מרוצה....

פלומפי

New member
אני חושבת ש

התרומה של היהודים לרוק בארץ היתה בעצם העובדה שהם התחילו מכלום, ללא יחסי ציבור, ללא אמרגנים והם דחפו ת`עצמם והצליחו בגדול! ולגבי נטאשה וברי-אני חייבת להסכים!!!

dean

New member
אולי תפסיקי לחשוב כ``כ הרבה?

ואני עוד חשבתי שאני מזוכיסט

פלומפי

New member
מצטערת!

לא ידעתי שיש לך מונופול על מחשבות! זה לא יקרה שוב! אני מתנצלת מעומק ליבי! not! אז לידיעתך: כשאני אתחיל לשאול אותך או כל אחד אחר אם לא חושב או לא אתה תדע. ועד כאן שיהיה לך חג שמח ו... אני אחשוב עליך!!!

MajoR_ToM

New member
למען האמת

אני לא חובב גדול של מוזיקה ישראלית ... אבל משינה דווקא נחמדים למדי אבל , הלהקה הישארלתי הכי טובה , א על פי שהוציאה דיסק אחד , מוניקה סקס . מושלם !!!!!!

פלומפי

New member
אין מילים בפי

ומי שמכיר אותי יודע שאין בדר``כ מצב כזה! אין לי ברירה אלא להסכים איתך! חבל, חשבתי שיהיה לנו על מה להתווכח! באסה לי!

למעלה