Mahavishnu Orchestra

zambush

New member
הוא היה הגיטריסט שלהם ../images/Emo73.gif

לאורך תקופה לא קצרה

razytzhaky

New member
מאהבישנו

בנוגע לאלבום מומלץ: Birds OF Fire ללא כל ספק. האזנה נעימה.

FABER

New member
אם כבר מדברים פיוז'ן

אז greg howe וירטואוז גיטרה מדהים לא שאני מזלזל בג'ון מקלפלין פשוט גרג נשמע הרבה יותר טוב בחשמלית.

zambush

New member
שאלה ../images/Emo73.gif

יש לו קירבה משפחתית ל- Steve Howe? גם כן וירטואוז גיטרה מדהים, גיטריסט הלהקה Yes (פרוגרסיב-רוק).

FABER

New member
אני באמת שלא בקיא באילן היוחסין שלו

שמעתי את yes ומבחינה טכנית greg עולה עליו בכמה וכמה אמות מידה, לאותו גרג יש נטיה לרוק קאסח אבל הרוב בטעמים פיוז'ניים. הדבר היחידי שאני לא אוהב בהרכב שלו היא העובדה שנגני הליווי נמצאים שם רק בכדי שנוכל לשמוע אותו פוצח בסולו מטורף ב 300 קמ"ש, אבל בכל זאת שווה שמיעה לכל חובבי הגיטרות במאך 2

FABER

New member
greg howe - וירטואוז גיטרה היספני

(נדמה לי... ) מנגן גם בין השאר עם richie kotzen שגם הוא לא נופל ממנו ומשאר הוירטואוזים - פיוז'ן רוק גיטרות מייללות דיסטורשנים צורחים בטעם טוב. טכניקן מעולה שבניגוד לדומיו בתחום כגון: מרטי פרידמן,פול גילברט , ינגווי מלמסטין וכו... הוא לא מנסה לעבור את כל התווים בגיטרה הלוך-חזור (מי רודף אחריהם???) אומנם לא תמצא אצלו יצירות שלוות אך בתחום הטמפו הגבוהה הוא אצלי ב"מועדפים" שמע את confusio, run with it,chase the dragon, hypercuility

kikkler

New member
בהחלט יש לו יצירות רגועות

קח לדוגמא את the portrait שנכתב לאימו, או את Desiderata שנכתב לג'ייסון בקר, גיטריסט מופלא שכיום משותק ב99 אחוז מגופו

FABER

New member
אולי אחת או שתיים מהיצירות שלו

הן רגועות אך זהו לא הצליל שמאפיין אותו, רוב הקטעים שלו הם קטעים מהירים יחסית. ואני עומד דומיה לזכר אותו ג'ייסון בקר שאכן היה גיטריסט מוכשר, ראיתי סרטון של הופעה שלו בתיכון וכבר אז הוא עלה מבחינה טכנית על רבים מהוירטואוזים הכשירים היום ושלא חלו בניוון שרירים.

FABER

New member
למה באמת?!!!

חס ושלום להיות נגד גיטרה. גיטרה זה אחד מכלי הנגינה האהובים עלי, למעט מקרים בודדים שבהם אותו ,כביכול, וירטואוז גיטרה מנגן בלי טעם וריח סולואים במהירות הקול, איך אומרים: זה פשוט לא ספל התה שלי, למעט greg howe ו satriani שאיתם האוזן שלי חייה בשלום ושלווה ואני מרגיש שלא מנסים לדחוף לי תווים per שניה.

kikkler

New member
אם ככה

נסה לשמוע את shawn lane bret garsed frank gambale allan holdsworth T.J. Helmerich buckethead

FABER

New member
מבין הרשימה הספיקו שתי אוזני לשמוע

רק את buckethead ואכן הם כישרוניים בנגינה אך הם לא לטעמי, יותר מדי אוונטגארד קאסחיסטי בשבילי, לפחות מה ששמעתי .

locnar

New member
the inner mounting flame

האלבום הכי מופרע שלהם לדעתי. הקטע הכי מלודי של מקלפלין משם: dawn

למעלה