magna carta- מומלצים!

magna carta- מומלצים!

שמעתי ממש מעט...והיה נשמע חביב...אז לינקים לנושא, המצלות על דיסקים והשוואה ללהקות אחרות (דומים ל...?) יעזרו ממש. תודה

בור מוחלט אנוכי בנושא...

קיוויתי שאנשים טובים יוכלו לעשות אתההבדלה בין הלהקה והלייבל...

kurush

New member
מגנה כרטה

הלייבל: מדובר בצמד מפיקים אשר איני זוכר את שמם, שהקימו בשנות ה-90 לייבל להפקת אלבומי ניאו-פרוג. בין הלהקות הראשונות אשר חתמו בלייבל זה: Shadow Gallery, Cairo, Enchant, Magellan. בנוסף הפיקו מגוון אלבומי מחווה בהשתתפות נגני פרוג שונים ללהקות כגון Yes, Jetro Tull, Genesis, ואלבום המחווה המצוין ל-Rush. בהמשך הוציאו מספר פרוייקטי סופר-גרופ, המפורסמים מהם היו 2 אלבומי Liquid Tension Experiment, לאחריהם מייק פורטנוי (מתופף להקת Dream Theater) פיתח שנאה כלשהי למנהלי הלייבל מסיבה אשר איני יודע. הלהקה: אין לי מושג, נדמה לי שמדובר בלהקת פרוג כלשהי מתחילת שנות ה-70, אבל אולי מישהו אחר (ברייטמן?) יכול לעזור בנושא.

האירי

New member
מגנה כרטא-פולק יותר מפרוג

מגנה כרטא הם שלשיה אקוסטית נעימה ולא יומרנית שהחלה את דרכה בסוף שנות השישים.ברעיון וההרמוניות הם נשמעים לי קצת כמו סימון וגרפינקל בתוספת שלש רמות תחכום.ממליץ על האלבומים"SEASONS"ו"LORD OF THE AGES".הלהקה מתוגברת עי סוללה של אורחים בינהם המפיק הידוע טוני ויסקונטי שגם תורם חליליות,ריק וויקמן בצעירותו,דני תומפסון הענק בקונטרה באס{פנטאנגל}ועוד אמנים שמוכרים בעיקר לחובבי פולק.הקטעים לא קצרים ולעיתים מורכבים אם נלאה את עצמנו בהשוואה לקולגות מהזאנר.עדיין קשה לשייך אותם לפרוג.{אותו ויכוח ישן שיש לי בנוגע לסטרובס שאני מאד אוהב,האם מוסיקאי יכול להיות פרוג והוא בכלל לא מתכוון להיות כזה}.בקיצור,מומלץ להאזין בסבבה.

תומרוק

New member
אז ככה

יש להם את אלבומי הסולו של ג'ורדן רודס מדרים ת'יאטר, שהם לטעמי ממש מעולים... יש שם דיסק של להקה בשם דאליס דילמא שאמורה להיות טובה, יש כמובן את ליקוויד טנשן אקספרמנט שהיו ללא ספק מעולים. ההרכב של bozzio levin stevens הוא גם נחמד. שני דיסקים מצויינים של הלייבל הזה הם שני אלבומי הסולו של ג'יימס לברי הסולן של דרים ת'יאטר. בגדול זה לייבל מצוין עם מוזיקה נחמדה מאוד, רק שלפעמים הם נוטים יותר מדיי לכיוון המטאל, ושזה יותר מדיי זה כבר לא מאוד נחמד... קישור לאתר בית שלהם שבו אפשר להזמין את הדיסקים שלהם מצורף. ניתן להשיג את הדיסקים שלהם גם בארץ בחנויות שמתמחות בפרוגרסיב. מקוה שעזרתי

edmunds

New member
הדיסקים שלהם מיובאים כעת לארץ

ע"י היי פידליטי. ניתן למצוא אותם בחנויות "צליל" ובקצת אחרת.

begone

New member
אה - אתה מתכוון ללהקה....

פרוג-פולק סביר משנות השבעים. אני רק יודע על אלבום אחד Lord of the Ages משנת 1973. לא משהו שיפיל אותך מהרגליים.

למעלה