magical mistery tour!

פרקשון

New member
magical mistery tour!

מישהו היה? אני הייתי עם חברים בר רצתה לבוא ולא יכלה אבל היא מאוד עזרה לנו באירגון אז תודה לך בר הקדשתי לך 2 שורות שלמות! היה גדול המון שירים של הביטלס שאני לא הכרתי כמובן כל השירים משנת 66' ומעלה כי זה חלק ב' של ההופעה ירמי קפלן גם עלה לשיר כמה שירים אחרי זה עלה לתופים שיקו היה ענק עם כמה סולואים לא נורמליים כשהם ירדו בפעם הראשונה ביקשתי משיקו את המפרט הוא שמע ולא ענה אחרי זה הם עלו שוב שרו עוד כמה שירים וירדו וביקשתי שוב...לא ענה בכוונה אחרי זה הוא יצא החוצה מחדרי ההלבשה והצלחתי לדבר איתו הווא אמר שהוא צריך את המפרט למחר...טוב נו.... אחרי זה רציתי בירה לבנה כולה..ולא נותנים לי כי אני לא בן 18 ואין לי ת"ז אז ביקשתי מאורון הסולן שלהם שיקנה לי ..והוא לא רוצה הוא מוסרי מדי וגם משיקו ומירמי לא נתנו ליייייי לפחות יצא לי לדבר איתם ירמי אדם נחמד! עוד מישהו היה?

בצה17

New member
חחחחח הקדשת לי 2 שורות שלמות!!!

העיקר שנהנתם
חראותתתתתתתתתתתתת אני זאת שהעלתה בכלל ת'רעיווןן גם אני רציתי ללכתתת בלעעעעע רואה מה אני מקריבה בשביל שייגעצ? מוותרת עכשיו על הופעה כזאת כדיי ללכת ב-8.4 שזה עוד פולל זמן להופעה של המושלמים שלייי!!!
חיח

בצה17

New member
ניצול שירשור!

בור ועם הארץ אתה! סתם
חיח ניצול שירשור פירושו להשחיל הודעה שלך לשירשור אחר תוך כדיי שאתה מציין בנושא "נצל"ש" שאנשים ידעו שזה לא קשור לנושא השירשור..נהוג לעשות את זה שיש לך לספר משהו שאתה יודע שלא הולך להפתח על זה דיון רחב כי זה לא איזה סקר או משהו כזה.. ורצוי לעשות את זה כדיי למנוע ריבוי שירשורים ובכך העלמת שירשורים שבקושי החזיקו יומיים או שלושה בפורום...

למעלה