Magic: The gethering

The DDM

New member
Magic: The gethering

או איך שכותבים את זה. אז רציתי לדעת על המשחק... איך משחקים, מאיפה זה בא, ואיך זה נראה.. מג'יק הוא אחד המשחקים שאין לי עם מי לשחק אז אף פעם לא למדתי איך לשחק. אני חושב לפעמים על המשחק מאז אייקון האחרון (סוכות...) שאז מצאתי על הדשא בחוץ קלף לבן שהיה כתוב בו 'rise one monster from the grvyard' הלכתי לשאול מישהו בקשר לקלף ובלי להסביר לי כלום הוא ביקש אותו והביא לי איש זאב מאיג' נייט בתמורה (לא הכרתי גם את המשחק הזה) ואז הלכתי אל מוחר שמה ושאלתי אותו בקשר למייג' נייט ומישהו שם שיחק איתי והסביר לי אז למדתי מזה מאיג' נייט אבל תמיד חשבתי על הקלף שמצאתי מקור. אז מישהו יכול לתת הסבר מלי על המשחק וכמה שיותד מידע ואפילו סיפורים על משחקים שלו..... תודה מראש לכל המגיבים בברכה השה"ם האפל.

לא רע, פספסת רק אות אחת.

(Gathering) בזמן שאתה מחכה לרמץ (ע"ע ביצה), חפש בפורום ותמצא מספר פתילים בנושא, ואני חושב שאחד מהם אפילו מסביר בכלליות את המשחק עצמו. חוץ מזה, אני אגלה לך סוד אינטרנט: כשמחפשים משהוא, שני הדברים הראשונים שכדאי לנסות הם: 1. לכתוב את מה שמחפשים בשורת הכתובת. (www.magicthegathering.com) 2. לכתוב את מה שמחפשים בGoogle. (תאמינו לי אנשים, אם תהפכו את הפעולה הכפולה הזאת לרפלקס, החיים שלכם פתאום יהיו כל כך הרבה יותר פשוטים)

למעלה