MAGIC: the gathering מי שמכיר את המשחק שירשום בבקשה ומי שיש לו שאלות מוזמן לשאול
D Draganדראגן New member 6/6/02 #1 MAGIC: the gathering../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif מי שמכיר את המשחק שירשום בבקשה ומי שיש לו שאלות מוזמן לשאול
MAGIC: the gathering../images/Emo45.gif ../images/Emo31.gif מי שמכיר את המשחק שירשום בבקשה ומי שיש לו שאלות מוזמן לשאול
S Sabre Runner New member 7/6/02 #3 שיש לו בעיות ב-Magic ישאל כשיצטרך. ולמה אתה צריך לדעת מי מכיר? אתה רוצה לשחק? איפה אתה נמצא? המשחק הישן הוא בטח כבר על תקן Abandonware ולכן יהיה נדיר מאוד. Starter עדיין נמכר ולכן להוריד אותו יהיה בלתי-חוקי. המשחק החדש עדיין בפיתוח.
שיש לו בעיות ב-Magic ישאל כשיצטרך. ולמה אתה צריך לדעת מי מכיר? אתה רוצה לשחק? איפה אתה נמצא? המשחק הישן הוא בטח כבר על תקן Abandonware ולכן יהיה נדיר מאוד. Starter עדיין נמכר ולכן להוריד אותו יהיה בלתי-חוקי. המשחק החדש עדיין בפיתוח.
D Draganדראגן New member 7/6/02 #4 אני משחק כמעט כל יום אם אתה רוצה לשחק או להחליף קלפים או אולי לשחק כדי להרוויח קלפים זה האיי סי קיו שלי 76580121
אני משחק כמעט כל יום אם אתה רוצה לשחק או להחליף קלפים או אולי לשחק כדי להרוויח קלפים זה האיי סי קיו שלי 76580121